lauantai 23. helmikuuta 2013

kirppisjuttuja


Heipahei, kirpparissa on hinnan alennuksia ja monia kivoja tuotteita edelleen myynnissä!!! Myös nämä rusettiballerinat ovat palautuneet myyntiin, sillä ostaja on kadonnut....

Muutama pelisääntö. Kysyä saa, jos jokin mietityttää, vastaan niin pian kuin kerkiän ja niin hyvin kuin osaan. Voin postittaa tai voidaan myös sopia tapaaminen. Lähetän tuotteet mahdollisimman nopeasti, kuitenkin vasta silloin kun rahat näkyvät tililläni tai saan print screenin tilisiirrosta tms. Myös käteinen käy tapaamisten yhteydessä. Yritän tehdä kaiken niin, että teille jäisi hyvä mieli ostaa tarvittaessa jatkossakin. :)

Mitä toivoisin teiltä, niin sitä, että te ette sano ostavanne ja katoattekin sitten kokonaan. Mä ymmärrän, että mieli saattaa muuttua, mutta hyviin tapoihin kuuluu, että asiasta ilmoitetaan. On ikävää poistaa tuote myynnistä ja sitten roikuttaa sitä pakattuna viikkoja, tietämättä mitä tehdä. On myös ylimääräistä vaivaa ottaa uusia kuvia, ladata niitä tänne ja tehdä uusia postauksia. Samaan aikaan toinen ostaja ei ehkä saakaan haluamaansa tuotetta ja minäkin menetän mahdollisuuteni myydä. Tällä bisnekselle ei hirveästi rikastu ja kyllä ne kuljetukset postiin tai kauppakeskuksiin maksaa mullekin aikaa ja rahaa.

Eli mitä mä yritän sanoa on se, että mä en halua turhia tavaroita pölyttymään kotiini, enkä turhia roskia, vaan yritän kierrättää ja samalla tehdä jonkun toisen onnelliseksi pikkurahalla. Jotkut ostajat ovat aivan supermahtavia, luotettavia ja vielä laittavat viestiä perään, jos tuote on ollut hyvä. Jos jollakulla on reklamaatiota, niin tottakai niitäkin viestejä saa lähettää. Mutta ei ole pakko laittaa yhtään mitään. Ja sitten kun tulee näitä vaikeampia tapauksia, enkä jaksa päivittäin käydä postissa, kun ei ole logistiikkakeskusta omasta takaa, niin se on ikävää, jos nämä hyvät tyypit joutuvat odottamaan tai se, että joudun asettamaan heille tiukempia sääntöjä maksujen ja toimitusten yms. asioiden kanssa........ja tämäkin on turhaa avautumista sinänsä, mutta mulla on ollut niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon näitä tapauksia, kun ostajat katoaa, ja stressaan ihan turhaan siitä, kun yritän vastata kaikkiin kysymyksiin ja kommenteihin, että ajattelin nyt kerrankin kertoa sen täällä.

Loppuyhteenvetona - ostakaa ja älkää säikähtäkö ottaa yhteyttä tämän jälkeen, mutta jos kaupat lyödään lukkoon, niin pidetään tästä kiinni tai edes ilmoitetaan puolin ja toisin, mikäli jotain tulee, okei??

1 kommentti:

  1. Onko noi ballerinat myynnissä vielä?? Ja nitä kokoa?? :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...