tiistai 5. helmikuuta 2013

I am still sick

Just nyt tuntuu, että tää talvi ei päädy koskaan....lunta tulee jo toista päivää, ulkona on pimeää, tää flunssa on vienyt kaikki voimat, vaikka teinkin eilen ja tänään vajaat työpäivät, masentaa.... Mun päässä jyskyttää kuudetta päivää ja tuntuu, että tää näppäimistön naputtaminen menee urheilusta. En keksi mitään inspiroivaa kirjoitettavaa ja toisten puheet lähestyvistä talvilomista lähinnä ärsyttävät, koska mä oon vaan niin poikki....Ei ihme, että näissä olosuhteissa, ihmiset sekoaa ja ajaa "vahingossa" väärään suuntaan motareilla! ;) Kai te kuulitte aamun uutisen??


Yritin hetken aikaa miettiä positiivisia asioita, josko se mieli siitä vähän kohenisi, ja siinä samalla myös kunto, ja keräsin tänne muutamia vanhoja matkakuvia, jotka tuovat mulle mieleen hyviä muistoja tai muuten vaan piristävät...niin, loma olisi kyllä paikallaan... Sairastamisesta ja lomailusta puheen ollen, niin yhtä kipeä oli viimeksi vuosi sitten Pariisista palatessani. Vaikka nyt ei taidakaan olla kuumetta, tuntuu samalla tavalla kuin olisin jäänyt rekan alle!!

P.S. K, mitäs luulet, voisiko steak tartarrrr auttaa?? ;)

4 kommenttia:

 1. Onpas tuttuja maisemia, hih. Matkakuvien selailu piristää ainakin itseäni, jos ei sekään auta niin uuden reissun suunnittelu ainakin auttaa :) Hih. Toivottavasti jaksat talven keskellä, itseänikin alkaa suoraan sanottuna v****tamaan tämä talvi :/ ei auta, suomessa kun asutaan.

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, matkoilta saa aina niin paljon inspista, sen takia, niitä on hyvä välillä palautella mieleen! Vähän kyllä kaipaisin vanhanaikaisia albumeja, nyt kun digikuvia on niin paljon, niin ne unohtuu turhan helposti jonnekin bittiavaruuteen... :)

   Poista
 2. Steak tartarrr tuo ainakin hymyn huulille, niin kyllä se hetkeksi auttaa. :) Sitä paitsi, samat tunnelmat täälläkin päin on, sairastellut puolitoista päivää kotosalla.
  -K-

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...