torstai 28. helmikuuta 2013

granny

(Kuvat: Zimbio)

Tässä taas viimeisimmät kuvat Oliviasta, joita en voi tälläkään kertaa olla ihailematta! Olivian turkista tulee hyvin paljon mieleeni mummoni vanha turkki, varmaan jostain 60-luvulta....mallia en enää edes muista, mutta mun verkkokalvolleni on piirtynyt musta turkki, jossa on samanlainen pinta. Joku saattaa säikähtää takkia juuri kyseisen seikan takia, mutta mä kotiuttaisin samanlaisen omaan kaappiini saman tien - Hello granny! ;)

2 kommenttia:

  1. hei, aivan kuin krimin lammasta. Krimin lammasturkkeja oli ennen 1950-1970- luvuilla. En ole nähnyt pitkään aikaan. Lammasturkit olivat aika painavia. Tuskin Olivia kantaisi painavaa turkkia. I-Elina.

    VastaaPoista
  2. Krimiturkilta näyttää minustakin tuo takki. Minunkin isoäidilläni oli krimiturkki, en tosin usko, että se oli ihan aito. Todennäköisesti oman isoäitini krimi oli isompien lampaiden taljoista tehty jäljitelmä. Aito krimiturkki kun on hyvin nuoren karitsan taljoista tehty. Sellaisen ei luulisi olevan ihan niin raskaskaan kuin aikuisen lampaan taljoista tehdyn takin.
    Itse enää pysty varauksetta ihailemaan krimiturkin kauneutta sen alkuperästä johtuen. Takki on kyllä kaunis malliltaan. -MK

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...