keskiviikko 6. helmikuuta 2013

fashion crush


(Kuvat lainattu.)

Kuten kerroin, sain tänään aimoannoksen inspiraatiota katsoessani Täydellisiä naisia. Parista muusta jutusta kerron myöhemmin, mutta tämän postauksen halusin pyhittää mekoille. Mä koen, että olen kasvanut ulos niistä ajoista, kun mekkojen piti olla lyhyitä, edullisia ja mahdollisimman monin kappalein, mutta en olen ihan vielä tähän asti tiennyt, millä ne korvaisin ja siksi mekkojen käyttö on jäänyt viime vuosina hieman vähemmälle ja vaatetangolla roikkuneiden mekkojen määrä on hurjasti kutistunut.

Sarjan myötä olen kuitenkin huomannut kiinnostuvani mekoista, joissa on mielenkiintoisia leikkauksia ja printteja. Kaikki yksiolkaimiset (kuten Camillen punainen mekko tai Taylorin printtimekko tokavikassa jaksossa 2. kaudella), kaikki sifonkiset ja hulmuavat mekot (joita näki erityisesti Kyle Richardsilla koko sarjan ajan) ja kaikki printilliset mekot kiinnittivät huomioni välittömästi!! Osasyy selvisi, kun huomasin, että sarjassa näki vähän väliä myös DVF:n mekkoja, joista olen pitkään unelmoinut. Tästä lähtien aion etsiä mekkoja näillä yksityiskohdilla...

Tiesittekö muuten, että DVF:ää löytyy nykyään myös Stocklta? Harmikseni vaan nyt valikoimissa ei ollut mitään mun tyylistä ja kaikki kootkin alkoivat lähinnä 40:stä. Eikä ihme, Stockan ostaja on varmaan ajatellut hyvin toisenlaisia ihmisiä kohderyhmäksi. En ymmärrä miksei muka mun ikäinen voisi ostaa DVF:n mekkoja? Itse olen edelleenkin sitä mieltä, että ennemmin ostan pari upeaa laadukasta mekkoa, joista pidän hyvin hyvin paljon ja joita käytän mahdollisesti vuosia, kuin että ostan 20 halpaa mekkoa tilalle. Ne ajat on ohi, että tarvitsisin uutta mekkoa joka lauantaille, joten nyt kun lähden juhlimaan, haluan, että mekkoni on erityinen.... Ja haluan kerryttää vaatekaappia, josta on iloa pitkäksi aikaa! Who's with me??  :)


P.S. Ehkä huomasitte, että laitoin kommentteihin salasanavahvistuksen. En olisi halunnut, mutta on mennyt hermo spämmeihin, joita koko ajan tulee ulkomaisilta sivuilta ja mietin, josko se auttaa. Jos ja kun tilanne on rauhoittunut, niin otan sen vaikka taas pois. Toivottavasti jaksatte silti kommentoida!!! :)

8 kommenttia:

 1. Kiva kun on toinen joka on hurahtanut Beverly Hillsin täydellisiin naisiin! :) Olen aivan koukussa ja harmi että sarja loppuu taas ainakin hetkeksi. Sunnuntain iloja ollut maraton kyseistä ohjelmaa. :)

  Olen myös ihastellut henkilöiden asuja ja varsinkin Kimin ihania mekkoja. Niissä on aina joku juju. Myös laukut ovat varsinaista silmäniloa.

  -Mia http://mias-mia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikki hyvä loppuu aikanaan, mutta toivotaan että uutta hyvää tulee tilalle! Ei ole kyllä vielä BH:ta voittanutta.... :)

   Poista
 2. Muutamaan hyvään mekkoon satsaaminen kuulosta tosi järkevältä :). Kun ne on huolella mietitty ja harkittu niin päällelaitettaessa sellainen mekko tuo ihan eri fiiliksen kuin sellainen "hätävaramekko".

  VastaaPoista
 3. Matchesilla on hyvä valikoima DvF:n mekkoja, kannattaa katsella sieltä. Olen itse tilannut muutaman paidan mutta tilaamani mekko oli valitettavasti liian iso vaikka olikin 0-kokoinen :( DvF:n omasta nettikaupasta jäi tosi huono maku suuhun, kyselin nimittäin juuri tuon Matchesin tilauksen takia DvF:n nettikaupasta yhden tietyn mekon tarkkoja mittoja. Tähän he vastasivat että mitoitus on sama kuin Matchesilla. No on tietysti kyllä mutta varmasti mekoissa on mallista riippuen eroja jonka takia tarkkoja mittoja kysyinkin ja kerroin tämän heille mutta en koskaan saanut enää vastausta sieltä. Erittäin huonoa palvelua mun mielestä.

  t.Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvä tietää!! :) Ikävää DVF:lle jos näin on...

   Poista
 4. Katselen BH:n kolmannen kauden jaksoja ja Kylellä on toisaalta ollut niin paljon noita kaftaaneja ja batwing-tunikoita että alkaa jo silmä kyllästymään ;D Ovat kieltämättä loistavia matkoilla, koska eivät vie pahemmin tilaa matkalaukussa eivätkä ryppyynny helposti.

  Camillella ja Taylorilla on kivoja mekkoja, myös Lisalla joskus. Adriennen kiiltäväpintaiset röyhelösatiinivaatteet ovat vähän liian "täti kävi Las Vegasissa"-tyylisiä :D

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en kyllä voisi olla enempää samaa mieltä, kaikesta!! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...