maanantai 25. helmikuuta 2013

dermalogicaNyt on kyllä Visa vinkunut ja verkkokaupoissa on riittänyt tohinaa, kun Elena on vähän tilaillut sitä sun tätä, mutta minkäs teet, jos kaupoista ei suoraan löydy mitä haluaa..... Mun synttärit lähestyy ja toivoin synttärilahjaksi uusia ihonhoitotuotteita Dermalogicalta. Koitin sarjaa joskus lukioaikoina kosmetologikäynnin yhteydessä ja ostin muutaman testipakkauksen mukaan, mutta käyttö jäi, sillä hinnat olivat lukiolaisen budjetissä hieman liian hinnakkaita. Sen jälkeen verkkokauppojen maailma muuttui totaalisesti. Muistan, kuinka jännitin ensimmäistä ostostani ja mietin, onkohan verkkokauppa luotettava? Nykyään en juuri mieti, kun tiedän jo niin monet putiikin hyviksi havituiksi, ja tottunut silmä erottaa helposti feikkisivustot.....

Siispä tilasin synttärilahjaksi itselleni uusia Dermalogican tuotteita. Näitähän saisi Suomestakin, mutta Briteista tilattuna hinnat ovat niiiiiiin paljon edullisempia, että säästin about 40%, joskin ei omaa rahaa. :) Nyt odottelen malttamattomana UltraCalming cleanseria ja mistia, Precleansea ja Daily Microfoliantia....

Puhdistusaineet ja kasvosuihke ovat kyllä laiskan ja ihosta tunnollisesti huolehtivan (=minä) parhaita kavereita! Mä olen aina huolehtinut ihoni puhdistamisesta, enkä koskaan mene meikkeillä nukkumaan, mutta yritän päästä tässä aina mahdollisimman helpolla ja luistaa mm. silmämeikin poistoaineesta. Molemmat Dermalogican putsarit sopivat myös silmämeikin puhdistamiseen ja voiko kasvovedon käyttö olla enää helpompaa kuin suihkeena käytettynä?? :)

7 kommenttia:

 1. Mistä sä näitä tilasit, en ole ko. merkin tuotteita käyttänyt mutta kuullut paljon hyvää? Hinnat on kuitenkin Suomessa melko korkeita joten tilaaminen voisi olla hyvä vaihtoehto kyllä.

  t.Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lookfantasticilta saa esimerkiksi, mutta myös monista muista paikoista! :)

   Poista
  2. Ok, mulla vaan on huono kokemus ko. firmasta kun olen kerran tehnyt tilauksen joka ei koskaan tullut ja lopulta jouduin reklamoimaan Nordealle että sain maksamani rahat takaisin kun niitä ei useamman kuukauden kuluessa ja useammasta yhteydenotostani huolimatta koskaan tullut. Eli en uskalla tuolta tilata uudelleen :( Tiedätkö sinä muita firmoja (EU) josta näitä saisi edulliseen hintaan?

   t.Tiiu

   Poista
  3. Nyt kun sanoit, niin taidankin muistaa kun kerroit siitä joskus täällä...tai joku ainakin. :) Itse olen tilannut Lookfantasticilta ja kaikki meni silloin ok, nyt tilasin kahdesta paikasta. Taas sieltä ja Beauty Flashista, joka toimittaa Suomeen. Jälkimmäisestä ei tosin ole vielä kokemuksia, mutta sivustoon viitattiin luotettavassa lähteessä, joten eiköhän se toimi....toivon ainakin niin! :) Kun googlettelin, niin löysin muitakin sivustoja mitä en nyt muista, mutta itse päädyin tilaamaan näistä kahdesta paikasta. Voin sitten kertoa miten kävi... :)

   Poista
  4. Minä ainakin olen tosiaan tainnut kertoa tuosta kokemuksesta täällä. Tuo Beauty Flas on ihan uusi tuttavuus, kävin äsken pikaisesti tutustumassa ja ihan hyvältä vaikutti mutta kerro tosiaan mielellään miten käy :)

   t.Tiiu

   Poista
 2. Pakko korjata kun pisti silmään, että huokea tarkoittaa halpaa, ei kallista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, näin käy usein, kun kiireessä ajattelee yhtä ja toista, ja kirjoittaa jotain siltä väliltä, ja lopulta se lause ei tarkoita mitään... Nyt on korjattu ja äidinkielen opettajanikin voi nukkua yönsä rauhassa! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...