sunnuntai 3. helmikuuta 2013

about sensationail

Huomentapäivää, mulla on edelleen kurkussa kaktus ja samalla kun aloittelen päivääni kaurapuurolla ja Findrexilla ajattelin kertoa lisää sensationailista. Eli kyseessä on LED-uunissa kovetettava lakka, mutta vaikka teko kuulostaa monimutkaiselta ja hurjalta, se ei sitä missään nimessä ole!! Värin levittäminen on vielä helpompaa kuin tavallisella kynsilakalla ja väri on niin peittävä, että yksi kerros riittää hyvin. Vaikka munkaan vasen käsi ei ole kovin vakaa ja jännitin hieman tulosta, niin ihan kynsihoitolatasoinen jälki lopulta tuli! :) Samaa mulle laitettiin kaksi viikkoa sitten toisen henkilön toimesta ja koska olin niin tyytyväinen lakkaan, päätin ostaa saman paketin itselleni kotiin.
Itse ostin Sensationail Starter Kitin, jonka hinta Seppälässä on 79,90€. Tässä vielä Suomen jälleenmyyjäluottelo, sillä tätä myydään vain 10 Suomen Seppälässä, ja joku saattaa asua toisella paikkakunnalla...

Suomessa saa tällä hetkellä 12 kynsilakkaväriä, joita voi ostaa erikseen tämän paketin lisäksi (starter kitissä yksi värilakka mukana), mutta mitä netistä asiaa tutkailin, niin ulkomailla  USA ja UK, värejä saa vaikka millä mitalla, löytyy punaista, sinistä, nudea, valkoista, helmiäistä, ranskalaista, kausivärejä jne.....ja jos jollain on jenkkimatka tiedossa, niin Walmarissa saman paketin hinta taitaa olla vain 30 dollaria!! Itse olen sitä mieltä, että Suomenkaan hinta ei ole kovin paha, rakennekynnet maksaa kuitenkin halvimmillaankin 65€, geelilakkaus 45€ ja manikyyri 25€. Kynsilakka on toki edelleen helpoin ja halvin vaihtoehto, mutta onneksi LED lamppua ei tartte ostaa kuin kerran ja musta on ihanaa, että pienellä vaivalla saa täydelliset punaiset Olivia Palermo kynnet jopa kahdeksi viikoksi!! ;)

Laittamisesta...Alta löytyy video aiheesta, mutta lyhykäisyydessään ohje tässä:

1. Viilaa kynsien pinta viilan vaaleanpunaisella puolella. 
2. Pyyhi kynnen luonnollinen rasva pois Gel Cleanserilla.
3. Levitä Primer.
4. Levitä Base/Topcoat ja laita uuniin 30sek - uuni piippaa.
5. Levitä värilakka ja laita uuniin 60sek - uuni piippaa 30sek kohdalla ja minuutin kohdalla sammuu valo.
6. Levitä Base/Topcoat ja laita uuniin 30 sek - uuni piippaa.
7. Pyyhi kynnet Gel Cleanserilla. Tämän jälkeen kynsiin voi koskea.

Itse tein homman niin, että otin peukalot erikseen ja kummankin käden neljä sormea erikseen, ja tein kynnet alusta loppuun per osio, niin että seuraavaa osiota vääntäessa laitetut kynnet olivat jo täysin valmiit eikä tarvinnut varoa niiden osumista pyyhkeeseen tms... ja "kertaus on opintojen äiti"! :)

Poistaminen jännitti mua kaikesta eniten ja täytyy sanoa, että se olikin prosessin vaikein vaihe. (Eli mä laitatin geelilakkakynnet pari viikkoa sitten ja ennen kuin pääsin laittamaan itse uusia, mun piti saada vanhat lakat pois. Normaalisti poisto ja lakkaus menisi tietysti eri järjestyksessä.)

Tässä on pari tekniikkaa/tuotetta, mutta itse käytin samaa tapaa kuin videolla alla. Kynsilakanpoistoaineeni ei ilmeisesti ollut 100% asentonia (en tiedä mistä sitä saisi) ja sen vuoksi poistamiseen ja liottamiseen meni melkein tunti. Ensi kerraksi täytyy siis kehittää jotain muuta. Kaikki vinkit tähän otetaan vastaan. Jos joku on kohta poistamassa omia kynsiä niin suosittelen hankkimaan ainakin karhean viilan, mulla oli vanha viila rakennekynsiajoilta, jonka ostin Stockalta ja se toimi hyvin.

Löysin vielä tällaisen usein kysyttyä jutun Sensationailista, joten mikäli kiinnostaa, voitte käydä lukemassa! :)

Mutta kaikenkaikkiaan olen supertyytyväinen ja koukussa! Seuraavaksi ajattelin ostaa vielä jonkin vaalean sävyn tämän punaisen rinnalle ja täytyy vähän kysellä mistä sitä astonia voisi löytyä... Kysykää, jos tulee vielä jotain mieleen! :)

(Kuvat lainattu.)


2 kommenttia:

  1. 100%:sta asetonia saa apteekista :)

    Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi!

    -K-

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...