sunnuntai 13. tammikuuta 2013

weekend bag

(Kuvat: Zimbio)

Tiedättekö (tai kyllähän te tiedätte), mä olen arponut niin monta vuotta Louis Vuitton Neverfullin ostamista, mutta vieläkään en ole saanut sitä aikaiseksi. Se on täydellinen kaikkiin niihin tarkoituksiin, missä mä sitä tarvitsisin, mutta siinä mallissa on vaan jotain, miksi se ei loppuun asti kolahda. Syy onkin ehkä siinä, että tuollainen vintage-Chanel olisi niin paljon enemmän mua.... Mistähän tuollainen löytyisi ja mikähän mahtaisi olla hinta, hmmmm....?

4 kommenttia:

 1. Mutta ajattele miten epämukavaa kantaa noin isoa laukkua ohuiden ketjujen varassa! Jos tavaraa on enemmän ja laukku painaa, on nuo olkahihnat kamalat (itselläni on jumbo, joten tiedän miltä ne tuntuvat).
  Weekendereitä on niin monella muullakin kuin Vuittonilla...Goyard, Gucci, Prada, Mulberry...jne jne...ulkonäön pitää toki miellyttää, mutta toimiva pitää myös olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olet oikeassa, ohuet hihnat painaa ja se epäilyttää myös Vuittonin kohdalla, ja laukun pitää olla ehdottomasta käytännöllinen! Tuossa Laurenin laukussa näyttää tosin olevan leveämmät nahkaiset osat olkapään kohdalla, jotka varmasti auttaa ongelmaan, ilman niitä en ikinä roudaisi painavaa laukkua pelkällä ketjulla! Ja jos sellaisen joskus ostaisin, niin etsisin kyllä nimenomaan tuollaista versiota, missä on leveämpi hihna. :)

   Poista
 2. Laurenin versio viikonloppulaukusta on kaunis!!:) Ehkä on hyväkin jos et ole saanut hommattua neverfullia, jollei ihan täysin kolahda. Toivottavasti eteen sattuisi täydellinen versio haetusta vielä!:) -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, täytyy miettiä vieläkin... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...