sunnuntai 27. tammikuuta 2013

THANN

Kävin eilen Stockan yläkerrassa THANN Sanctuary Day Spassa hieronnassa ja kasvohoidossa. En tiedä tarkalleen mitä kaikkea naamaani siveltiin, sillä migreenin takia olin nukkunut huonosti ja muutenkin ei paljoa vaadita, että 2 tunnissa ja 10 minuutissa unohtuu muu maailma! ;)
Anyways hoito viittaa tähän Shiso sarjaan, jota olen aiemminkin koittanut kuvassa näkyvän vartalovoin muodossa. Ja täytyy kyllä sanoa, että kasvojen iho on tuntunut vielä tänäänkin todella pehmeältä ja sileältä, jopa silmäkulmien pikkurypyt ovat kadonneet jonnekin. Nyt mietinkin, josko koittaisin jossain vaiheessa kyseistä ihonhoitosarjaa ja ainakin tämän lakritsi ja kaakao -vartalovoin voisin ostaa uudestaan.  Mä ostin tätä sen jälkeen, kun samaista tuotetta siveltiin mun jalkoihin jalkahoidossa muutama vuosi sitten ja siihen tarkoitukseen mäkin käytin omani lopulta....mutta näköjään käyttätarkoituksia on monia! Tässä hieman tietoa, millaisesta tuotteesta on kyse. :)

Body butter with Cocoa Butter, Licorice and Shiso Extracts

Shiso-uutetta, kaakaovoita- ja lakritsiuutetta sisältävä vartalovoi ravitsee ja suojaa ihoa haitallisilta saasteilta, lämmöltä ja UV-säteiltä. Kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Kaakavoi vahvistaa ja pehmentää ihoa.Ehkäisee raskausarpien syntymistä. Lakritsi uute rauhoittaa ja normalisoi ihon pigmentaation. Shiso toimii antioksidanttina, kosteuttajana ja antihistamiinina. Auttaa ihon tulehdukseen, ärsytykseen ja ikääntymiseen. Kosteuttaa kuivan ihon tehokkaasti.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi hyvältä rentoutus sekä voide kumpikin:)) -sofia

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...