torstai 10. tammikuuta 2013

täydellisen ihon metsästys

Tänään mun ohjelmassa on pitkästä aikaa ihonpuhdistus, ihanaa! Jotenkin en vaan saanut sitä aikaiseksi syksyn aikana, joten jo oli aikakin. Ensi viikolla menen testaamaan geelilakkausta, sitä seuraavalla viikolla menen Day Spahan kasvohoitoon ja hierontaan, ja sitä seuraavalla viikolla on kampaaja. Ihan luksuskuukausi tulossa! :)

Samalla kun mun naama on höyrytyksessä ja siihen sivellään naamioita (niin ja se ikävämpi osuus - naaman puristelu), ajattelin tehdä teille kauneusaiheisen postauksen. Mutta en aio kertoa pelkästään mun kauneusrutiineista, vaan Olivia Palermon kauneusrutiineista, sillä kukapa tietäisi enemmän täydellisistä kasvoista! ;)(Kuvassa: YSL Perfect Touch Radiant Brush Foundation)

Muutama vuosi sitten löysin YSL:n meikkivoiteen, joka jäi pari vuotta sitten hyllyyn, kun hurahdin mineraalimeikkeihin. Täysin en ole niistä nytkään luopunut, mutta jotenkin alkoi kutkuttaa paluu nestemäiseen meikkivoiteeseen, ja otin vanhan YSL:n putelin taas käyttöön pari viikkoa sitten. Ja on se edelleen hemmetin hyvä! Samaa tuotetta käyttää myös Olivia Palermo. Mun kysymys kuitenkin kuuluu, mitä käy tälle tuotteelle YSL:n brändiuudistuksen myötä?

MAC:lla on ollut nestemäinen mineraalimeikkivoide, mutta nyt kun katsoin nettisivuja, niin en enää löytänyt sitä. Onko kellään mitään tietoa tästä? Tai haluaisitteko jakaa, mikä on teidän täydellisen meikkipohjan salaisuus?

Alla vielä muutama linkki Olivian kosmetiikkatuotteisiin ja kauneusvinkkeihin. Itseltäni löytyy YSL:n meikkivoiteen lisäksi tuo Bobbi Brownin Shimmer Brick ja  L’Orealin Elnett hiuslakka, jota äitinikin on käyttänyt niin kauan kuin mä muistan.
2 kommenttia:

  1. ihanaa hemmottelua ja viikkojen piristystä!:-)
    -sofia

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...