keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Salvatore Ferragamo Spring 2013Tässä Salvatore Ferragamo Kevät 2013 -mallisto, joka on pitkästä aikaa sellainen mallisto, että en keksi siihen mitään lisättävää. Voisin ottaa siitä jokaikisen vaatekappaleen suoraan vaatekaappiini ja tätä ei tapahdu edes joka vuosi!!

Tässä toimii kaikki. Kaunis värimaailma, ihanat pintakuosit, hyvät mittasuhteet, sopivasti kiitoa ja mattaa sekaisin, erilaisia materiaaleja ja aivan upeat kengät, huoh!! Tykkään myöskin tästä trendistä, että pukeudutaan päästä varpaisiin samaan sävyyn ja tuodaan asuun lisää ulottuvuutta nimenomaan eri pintastuktuureilla. Tämän jälkeen asut, joissa on eri sävyjä (esim. siniset farkut ja eri paria oleva yläosa) tuntuvat niin vanhanaikaisilta ja tylsiltä. Herranjestas, jos Zara tajuaa kopioda tämän malliston, niin se on menoa se....parempi alkaa säästää rahaa keväälle!! ;)

(Kuvat: Style.com)

4 kommenttia:

 1. Taydellinen varimaailma! Ihania nude-savyja. Kelpais munkin vaatekaappiin. Olen kylla jo kesassa... ostin parit flip flopit..
  http://shoptravelfood.blogspot.com/2013/01/summer-shoes.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikkei tämän päivän sään perusteella uskoisi, niin kohta ne flipflopkelit kuitenkin tulee! Mustakin värit on upeat! ;)

   Poista
 2. Sekä Ferragamo että Gucci-tuotteet ovat täydellisiä. Katselen niitä välillä netistä, mutta en kuitenkaan raski ostaa. Minun pitää tyytyä vain ideoihin.
  Todellisuudessa vaatteet näyttävät paremmilta nuorten ja hoikkien henkilöiden päällä. I-Elina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideathan ovat juuri parasta, ja silloin asuista tulee paljon mielenkiintoisempia, kun henkilö itse prosessoi, ideoi ja soveltaa....olisi liian helppoa pukeutua suoraan valmiisiin asuihin ja jossain vaiheessa kokonaisuus muuttuisi tylsäksi. Loppujen lopuksi jokaisen tyyli kertoo ihmisestä paljon enemmän kuin mitä voisi kuvitella ja se johtuu mielestäni juuri siitä, että asussa on ripaus omaa persoonaa.... :) Joskin olisi kiva, jos voisi edes joskus ihan pikkaisen shoppaila oikeita Gucceja... ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...