maanantai 28. tammikuuta 2013

Russian Style - inspiration 5

Vihdoin vuoden 2013 ensimmäinen Russian Style -juttu! :) Tällä kertaa kyseessä on toinen Gaydamak siskoksista. Eli mun oma henkilökohtainen suosikkini Ekaterina Gaydamak.


Sonya Gaydamak on siskoksista nuorempi (vasemmalla) ja Ekaterina eli Katya Gaydamak (oikealla). Jos joku haluaa googlettaa oikeilla nimillä, niin ne on tässä: Екатерина и Соня Гайдамак.


Gaydamakin sisarukset ovat noin kolmekymppisia, menestyvän liikemiehen/yrittäjän tyttäriä. He ovat juutalaisia ja vaikken tiedä, mistä heidän juurensa ovat, tiedän, että heitä pidetään myös eräänlaisia IT-naisina Venäjällä. Siskokset ovat viettäneet koko lapsuutensa Pariisissa, opiskellet New Yorkissa, asuneet Lontoossa ja käyvät säännöllisen epäsäännöllisesti Venäjällä erinäköisissä tilaisuuksissa edustamassa.


Kaikki rahat eivät kuitenkaan ole peräisin isältä, vaan siskoksilla on myös oma koruyritys, joka on saanut alkunsa vuonna 2009. Katya suunnittelee itse korut ja Sonja hoitaa bisnespuolen. Gaydamakin koruista tunnetuimmat ovat rannekorut, joista pari kuvaa alla.... Gaydamakin koruja myydään mm. Montaigne Marketissa ja hinnat ovat aivan liian kalliita!!! Muussa tapauksessa mullakin olisi jo samanlainen koru...:)
Katya Gaydamakista tuntuu olevan vaikeaa löytää enempää kuvia, mutta aina kun näen hänet jossain, niin en voi olla ihailematta hänen kasvojen piirteitä, kiiltäviä hiuksia ja kivoja simppeleita asuja. Yhden kollaasin kuvan ehkä tunnistattekin - Katyan asusta bongasin nimittäin oman Alexander Wangin punaisen clutchini. :)

(Kuvat: Google ja Buro 24/7)

2 kommenttia:

  1. Oonko mä ainut vai näyttääkö tää katya tosi tosi paljon Beverly Hillsin täydellisten naisten Kyleltä? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kun sanot, niin täytyy myöntää, että heillä on tosiaan samaa näköä! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...