keskiviikko 2. tammikuuta 2013

red nails


Kaikki muistavat Olivian täydelliset punaiset kynnet, jotka ihme kyllä taitavat syntyä tavallisella kynsilakalla! Noh, mä päätin koittaa nyt vihdoin jotain uutta, ja kun kaverihinnalla sain, niin varasin itselleni reilun parin viikon päähän ajan geelilakkaukseen! Suunnitelmissa on kirkas punainen väri, joka kerrankin säilyisi pitkään ilman sen kummempaa vaivannäköä... :) Onko kellään teistä geelilakattuja kynsiä? Kuinka pitkään ne ovat mielestänne säilyneet hyvinä?

(Kuvat: Zimbio)

4 kommenttia:

 1. On ollut ja tuskin otan uudestaan. Taustana siis että omat kynteni ovat vahvat ja kasvavat hyvin, halusin vaan kokeilla kestävän lakkauksen vaivattomuutta. No, ilmeisesti koska kun omat kynteni ovat niin hyvät, eli kasvavat myös nopeasti, yuli kynsiin aika nopeasti kasvuraja, joka mielestäni näyttää epäsiistiltä ja näkyy, jos laitat tummaa tai punaista lakkaa.
  Vanha lakka täytyy käydä hoitolassa poistattamassa, koska älä_vaan_yritä_poistaa_sitä_itse asetoonilla vaikka sanovatkin että sillä onnistuu. Kaunis ajatus, but no thanks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, noh katsotaan sitten miten mulle käy...rakennekynsiä en kyllä enää halua, joten jos tämä ei toimi, niin sitten täytyy vaan tyytyä lakkaamiseen...hitsi kun Suomessa kaikki kauneuspalvelut maksaakin niin paljon!!!

   Poista
 2. Ei oo kokemusta, mutta kuulostaa kyllä hyvältä. Punaiset kynnet on kivat! -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se ois kyllä ihanaa, jos ois aina täydellisen huolletut lakat kynsissä...katsotaan miten käy! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...