lauantai 26. tammikuuta 2013

miau, miau

Pahoittelen blogihiljaisuutta, tähän on useampi syy, mutta mainittakoon niistä ehkä olennaisin. Kone on ollut tänään koko päivän "huoltotoimenpiteiden" alla, eli se on tyhjennetty ja laitettu ns. tehdasasetukselle. Mä en osaa selittää sitä, kun en tajua tästä mitään, mutta tässä on aiemminkin ollut ongelmia, ylikuumenemista yms., ja nyt koneen alla on tällainen jäähdytysalusta ja kaikki ohjelmat pitää asentaa koneelle uudestaan. Luojan kiitos ennen kuin kaikki päivitykset lähtivät ruksuttamaan tajusin laittaa kaikki netin kirjanmerkit talteen! :) Hirveetä IT-tekstiä ja hirveä postauksen aloitus, haha!!

Sitten siirrytään mukavampiin aiheisiin....Mietitte ehkä mitä nämä kuvat esittää ja miksi tämä leoparditakki? Niin, sitä minäkin mietin, mutta meninpähän ostamaan sellaisen Zaran aleista. Alennus oli mojova ja takkia olin ihaillut monta kertaa aiemmin nettisivuilla, mutta en raskinut maksaa sataakuuttakymmentä euroa. Takissa hämää hieman se, ettei se mene ollenkaan kiinni ja siinä on tuollainen boxyshape eli se ei ole olkapäistä taikka muutenkaan istuva. Toisaalta taas tykkään ihan hirveesti leopardikuosista (ylläri!) ja tuo musta helma tekee takista vielä vähän laadukkaamman näköisen. Googlettelen siis vähän kuvia takista ihmisten päällä ja löytyihän niitä... :) Mitäs tykkäätte? ;) Saattaa jakaa aika lailla mielipiteitä...

(Kuvat: Google)

Ja tässä vielä pari googlen inspiraatiokuvaa, joskin toisennäköisistä takeista:


Tämä oikeanpuolimmainen on ihana inspiraatiokuva, tykkään nahkaisista yksityiskohdista ja käärityistä hihoista.... :)


Ja tässä Emmanuellen asu, jollaista voisin itsekin hyvin käyttää. Mietin, että takki voisi olla löysästä mallistaan huolimatta aika kiva niin kapeiden mustien housujen tai nahkahousujen ja toisaalta mustan mekon kanssa puettuna. Se on myöskin aika ohkainen, eli nyt ei muuta kuin kevättä odottamaan! :)

10 kommenttia:

 1. Hih, yllätys yllästys...kokeilin tota samaa takkia Zarassa ;) Mukaan lähti se Olivian päällä nähty bleiseri, mutta toi takki jäi vielä kutkuttamaan... Se on kivan erilainen :)

  VastaaPoista
 2. Veit sanat suustani :) Ihailin samaa takkia, mutta se jäi ostamatta juuri siksi ettei sitä saa kiinni ja mä palelen aina (ja takkihulluna mulla on niitä jo aivan liikaa...)
  Inspiskuvista kaksi viimeistä on mun suosikkeja.

  -Marde

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan kun toi takki on niin ohut, että mä en sillä ainakaan talvella tarkene, niin eipä se nyt niin vakavaa ole, jos pitää keväällä tai alkusyksystä takkia auki, niin mä itse asiassa muutenkin teen, mutta jotenkin se silti mietityttää... :) Hauska kuulla, että niin erityyliset ihmiset ihailevat samaa tuotetta...nimittäin nuo kuvät yllä, täällä kommentoineet ja vielä mun kaveri jne... :)

   Poista
 3. Hyvä ostos! :) Leopardikuosi on aina ajankohtainen.

  -Mia http://mias-mia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy laittaa vielä yksi puumerkki plussa-puolelle! ;)

   Poista
 4. Vautsi, mikä takki!! En olis osannut arvata, että kyseinen nyt sulta löytyy, mutta mahtava ostos!:) Kevättä ja takkikuvia odotellessa:)) -sofia

  VastaaPoista
 5. En yleensä oo mikään suuri leopardikuvion ystävä, mutta tuo takki näyttää niin hyvältä! Ja kuten sanoit, niin tuo musta alaosa saa sen näyttämään todella laadukkaalta. Ehdottomasti hyvä ostos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kiitos! Aina vaan enemmän tuntuu siltä, että se kannatti... ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...