tiistai 29. tammikuuta 2013

Gucci Spring 2013

Kohti kevättä mennään ja on aika miettiä kevään muotia ja trendeja. Senpä takia halusin jakaa kanssanne kaksi kevään mallistoa, jotka vei multa totaalisesti jalat alta ja sitä ei muuten usein tapahdu! Yksittäisiä kivoja tuotteita oli monilla merkeillä ja raidat on toki kivoja joka vuosi ja ympäri vuoden, mutta nämä mallistot on kokonaisuudessaan rakkautta ensisilmäyksellä! :)
Tässä toinen mallistoista, joka on Gucci Kevät 2013 mallisto. Aivan totaalisen ihanat värit (!), jotain mihin mä harvoin ihastun, ja aivan ihanat mallit ja materiaalit!! Tuon mustan tunikan (tai mekon) verkkoyläosalla voisin ottaa ihan saman tien (klick, klick, klick, klick) ja Guccin housut, ne vasta on jotain! Kaudesta toiseen mä jaksan ihailla Guccin housuja, riippumatta siinä onko ne kapeat tai laskeutuvat, ne saavat ainakin mallien jalat näyttämään ultrapitkiltä!! Jos mulla on joskus PAAAAALJON rahaa, niin mä ostan todennäköisesti kaikki housuni Guccilta! ;)

Huomenna esittelen teille toisen malliston, jossa oli vielä enemmän herkkuja ja nyt kun katson kuvia, niin rakastun asuihin vielä enemmän ja enemmän..... ;)

(Kuvat: Style.com)

2 kommenttia:

  1. Ihan uskomattoman kauniita.. Taidetta parhaimmillaan :) Toivottavasti vaatekauppoihin alkaa pian saapua tuota vadelman sävyä! Vähän kohtuullisemmilla hinnoilla siis. Röyhelötkin kelpaavat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mäkin ajattelin, Zarasta voisi hyvin löytyä jotain vastaavaa.... terveisin: "sormet ristissä" :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...