tiistai 22. tammikuuta 2013

grey jeans

Kim Kardashian - Kim Kardashian at the Miami Airport


Kim Kardashian - Kim Kardashian at the Miami Airport


(Kuvat: Zimbio)

Ihailin jonkin aikaa sitten Kim Kardashianin asua ja erityisesti harmaita farkkuja. Omistin sellaiset muutama vuosi sitten, mutta kun housut jäivät isoiksi pistin ne Valtterin kirpparissa myyntiin. Muutama kuukausi myöhemmin oli hauska törmätä samaiseen ostajaan ja nähdä, että farkut olivat kuin olivatkin löytäneet uuden hyvän kodin! :)

Näin ollen uudet harmaat farkut ovat olleet ostoslistalla ja eilen nappasin uuden parin mukaan Lindexilta! Tänään aion sovittaa niitä uudestaan, jolloin ne saavat lopullisen tuomion. Eilen oli hirveä kiire ja oli niin turvonnut olo (turvonneella tarkoitan turvonnutta, en lihavaa ;) mistä ikinä se johtuukaan), että päätin sovittaa farkkuja paremmalla ajalla vielä kotona. Jos päädyn pitämään farkut, niin voisin myöhemmin mallailla vähän asuja tänne... :)

Ai niin, ja uusi Russian Style -juttu tulossa piakkoin! ;)


2 kommenttia:

 1. Mielellään näkisin kuvia farkuista! Katselin juuri pikaisesti Lindexillä farkkuja ja näyttivät kivoilta, mutta ei ollut aikaa sovittaa.. Mullakin olisi harmaat farkut hakusessa ja Lindexillä oli myös kivoja värikkäitä.

  -Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä taidan pitää ne farkut, kuvia myöhemmin! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...