lauantai 12. tammikuuta 2013

backstage makeup


En tiedä teistä, mutta musta on todella inspiroivaa katsoa erilaisia backstagekuvia ja millaisia tuotteita missäkin käytetään. Tässä mm. kuva VS:n näytöksestä vuodelta 2011 ja täältä voit katsoa koko kuvasarjan. Jos mä maltan tänään lopettaa mun Beverly Hills Housewifes -maratonin, niin saatan ehkä mennä siivoamaan oman meikkilaatikkoni. Tekisi myös mieli ostaa uusia hyviä meikkisiveltimiä ja olen miettinyt jopa sellaista, että menisin jollekin meikkauskurssille, sillä siinä yhdistyisi huvi ja hyöty....ja kukapa sitä tietää, vaikka vielä joskus joutuisi vaihtamaan alaa! ;) Nuo putelit ja hirveät määrät siveltimiä yhdistettynä mustiin pyyhkeisiin ja sivellinkoteloihin on vaan niin koukuttavia! Vaikka en meikkaakaan itse kovin paljon, voisin tutkia noita pöytiä loputtomiin.... :)

2 kommenttia:

  1. Voi kun saisikin meikata kauniita nuoria siluisia ihoja 24/7.. Siihen se oma ura kaatui, kun tajusin, että Suomessa työ pitää sisällään enemmän äitini tai isoäitini ikäisi asiakkaita, kuin minun ikäisiäni. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, niinhän se taitaa olla. Siihen kaatui minunkin kampaaja-ura ja vaatesuunnittelija-ura, ei oikein inspannu suunnitella kumisaappaita ja tuulipukuja... ;)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...