torstai 6. joulukuuta 2012

Train Like An Angel

Kuinka vaikeaa voikaan olla salin löytäminen?!!! Surffailin eilen koko illan netissä ja lopulta menin nukkumaan jorma otsassa!

Suurin ongelmani taitaa olla se, että mä en pidä jumpista, joidenka takia naiset yleensä liittyvät kuntosaleille, eikä mikään laji lentopallon jälkeen ole enää tuntunut niin omalta. Myöskään en niin hirveästi välitä yksilölajeista ja Personal Traineriin ei ole varaa. Ja kun kaikkeen tähän yhdistää työni ja lisää vielä hankalan matkan päässä olevan salin, niin niinhän siinä sitten käy, että siellä ei tule käytyä! Omista päätöksistähän se on kiinni, mutta niinä jaksoina, kun käyn salilla aktiivisesti, se on lähinnä itsensä pakottamista, kuin tottumusta tai aitoa halua.


Joka tapauksessa, jotain täytyy tehdä ja nykyisestä Foreverin salistani en oikein pidä - 53€ eikä siihen edes kuulu jumpat. 75€:lla pääsisi Esport Centeriin ja siellä sentään menisi hot joogaa. Se on ainoa ryhmäliikuntatunti, joka mua kiinnostaa. Fit1:llä hintaan 19,90€ ei taas olisi mitään turhaa, pelkkä sali, ja sehän riittäisi mulle vallan mainiosti. Siitä taas pelotellaan, että se on aamusta iltaan niin täynnä, että siellä ei mahdu tekee mitään!! Elixia maksaa about Esportin verran, mutta siellä ei ole hotjoogaa ja sitä olen jo koittanut, joten se ei ole vaihtoehto. Loput salit alkaakin sitten olla sen verran kaukana, että niiden kohdalla tulisi jo matka vastaan....

Onko kellään teistä kokemusta Esport Centeristä, niiden salista, hot joogasta ja ruuhka-ajoista? Entä Espoon Fit1:stä? Millainen sali, suihkut ja ruuhkatilanne? Nimittäin itse voisin käydä myös aamuisin ennen töitä.... Ja jos joku käy jommalla kummalla salilla ja haluaa tulla mun jumppaseuraksi, niin ilmoittautukaa!! :)

2 kommenttia:

  1. Tykkään keskustan esport centeristä, kävin siellä vuoden verran ja vain salilla. Vaihdoin salia, koska me muutimme. Nyt käyn Elixialla ja täytyy sanoa, etten ole ollut kovin tyytyväinen sen palveluihin. Niillä on kuitenkin monta salia meiltä järkevän matkan päässä, joten se oli mulle järkevin valinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei nää oo aina helppoja... Mäkin tykkäsin Lady Linesta Lauttasaaressa, mutta jo silloin oli pitkä matka ja nyt vielä pidempi, joten ei ole mitään järkeä... :(

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...