tiistai 4. joulukuuta 2012

The New Beginning?


Monille ihmisille uusi alku tarkoittaa syksyä – silloin Timexin kalenteri alkaa alusta ja kuntosalit tarjoavat jäsenyyksiä ilmaiseksi. Itse olen aina aloittanut ns. ”alusta” tammikuussa, sillä odotan aina uudelta vuodelta uusia asioita ja jotenkin se virkistää keskellä talvea. Syksyllä tulee aina väsy ja tammikuussa taas nokka kääntyy kohti kevättä ja tekee mieli puunata itseään kesäkuntoon. Olenkin jo varannut itselleni tammikuussa kasvohoidon, suunnittelen vaihtavani kuntosalia ja pari uutta urheilutoppiakin on hankittu… ;) Jos mietitte tässä kohtaa, miten tämä aihe liittyy muotiin, niin vaikka siten, että vaatteetkin näyttävät paremmalta, kun niiden sisällä olevan ihminen näyttää hyvinvoivalta!
 
 

 
Tänä syksynä olen ollut poikkeuksellisen laiska liikkumaan eikä käteen ole jäänyt muuta kuin sählytreenit, mutta tiedän, että näin ei voi jatkaa ja tammikuussa aion aloittaa homman alusta. Taas. Inspiraatiota voi etsiä seikkailemalla Victoria’s Secretin bikinisivuilla, ihailemalla Herve Legerin mekkoja alennusmyyntiaikaan ja etsimällä inspista julkkiksilta, jotka välillä paljastavat treenivinkkejä ja ravintovinkkejä. Kelly Osbourne on ehkä yksi kuuluisimpia julkkiksia, jotka ovat onnistuneet tekemään täydellisen muodonmuutoksen. Luin juuri artikkelin, jossa Kelly on saanut Cosmopolitanin Ultimate Style -palkinnon vuoden tyylikkäimpänä naisena. Enpä tiennyt sitäkään, että Kelly oli ollut Tanssii tähtien kanssa kisassa (artikkeli), mutta erityisesti säväytti kommentti, että hän huomasi kisan aikana pitävänsä urheilusta! Odotan sitä päivää, kun löydän taas oman lajini, josta aidosti nautin ja jonne itseään ei tarvitse pakottaa.
 
 


 
Itse olen siinä mielessä onnekas, että mun paino pysyy liikkumisesta ja liikkumattomuudesta huolimatta aina samana, mutta liikkuminen toki vaikuttaa muuhun hyvinvointiin. Jos asian kääntää toisin, niin motivaatio liikkumiseen on nykypäivänä aika keinotekoista, sillä ”oikeaa tarvetta” ei koskaan ole ja silloin käänteen tekeminen tuntuu entistä vaikeammalta. Kuten Kelly kertoo, että näki laihduttamisesta huolimatta itsensä pitkään lihavana tyttönä, mulla on varmaan vastakkainen ongelma. Kuulin niin paljon kommentteja lapsena ja teininä laihuudestani, että mä en varmaan huomaa, kun paikat alkaa roikkua ja jonain päivänä näytän varmaan Leena Hefneriltä o.s. Herppeenluomalta!! ;)
 

 
 
Mutta takaisin Kellyyn. Me aina kritisoidaan lehtiä siitä, että ne asettavat vääränlaisia odotuksia ja aiheuttavat ihmisten syömishäiriötä ja vääristävät naiskuvaa, mutta katsokaa Kellyä. Hänelle Cosmopolitanin kanteen pääseminen oli niin iso juttu, että se auttoi häntä muuttamaan elämäntapojaan täysin ja jopa pääsemään kuiville huumeista!! Jos onnistuu pysymään kaidalla tiellä ja muistaa mun hokeman ”liikaa on aina liikaa”, ehkä lehdet ja julkkikuvat ovat juuri niitä pieniä asioista, jotka auttavat pysymään radalla? Ja vaikka joskus vähän horjahtaisi suuntaan tai toiseen, niin hetken päästä tuntee suunnatonta intoa pystyessään jatkamaan taas keskitiellä. 
 
 

  
Itselläni on nyt hirveä hinku alkaa käymään taas säännöllisesti kasvo- ja jalkahoidossa - syksyllä tämä taas unohtui, mutta keväällä täytyy ryhdistäytyä. Mun on myös tarkoitus liikkua keväällä säännöllisemmin, sillä Barcelonasta ostettu upea uimapukuni vaatii täydellisen takamuksen! ;) Niin ja haluan löytää täydellisen värisen ja täydellisen pituisen/mallisen Herve Legerin mekon… Loppujen lopuksi nämä kaikki jutut on turhia ja pinnallisia, mutta jos ne auttavat pysymään terveellisissä elämäntavoissa, voimaan ja jaksamaan paremmin, niin kyllä ne on sen arvoisia, vai mitä?!!
 
 
 
Onkos teillä mitään suunnitelmia ensi vuodelle ja millä motivoitte itsenne liikkumaan? 
 
(Kuvat lainattu.)
 

2 kommenttia:

 1. Lahjomalla. ;)
  Kyllähän joku kannustava kuva upeasta vartalosta tsemppaa myös tähtäämään samaan. Mikä olisi sen parempi palkinto, kuin tyytyväisyys.
  Toki sitä varmasti liikkuisi enemmän, jos vain salin aukioloajat sen sallisivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samat mullakin toimii parhaiten! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...