lauantai 15. joulukuuta 2012

suosikkiblogeja

Ajattelin tehdä lukijan pyynnöstä pikapostauksen seuraamistani blogeista ja sivustoista. Pikapostauksen johtuen siitä, että asiaan ei ole juuri mitään muuta lisättävää, mitä ette jo tietäisi, ja mä luen blogeja itse asiassa aika vähän. Lähinnä googlettelen kuvia yms...

Joten tässä on kolmen lista ja näissä sivustoilla käyn päivittäin!


Blogin nimi on 9to5chic ja se inspiroi minulla kauniilla kuvilla, positiivisella olemuksella ja ihanalla tyylillä, josta saa paljon inspiraatiota arkeen ja työpukeutumiseen. Valitettavasti postaustahti ei ole yhtä nopea. Blogiin voit tutustua paremmin täällä.
Nathalie Schutermanin sivut ja blogi ovat kanssa must paikka päivittäin! Nykyisin vielä enemmän kuin vuosi sitten. En kerta kaikkiaan voi vastustaa heidän tyyliään, joka näkyy niin myymälässä kuin verkossa, kuvat ja kaikki tuotteet sekä brändit ovat todella to die for!!
Kolmas kiinnostava blogi on Elin Klingin blogi. Se on kanssa omanlaisensa, eikä siitä ihan joka päivä löydy inspiraatiota, mutta välillä on taas sellaisia kuvia, että niitä ei voi kuin tuijottaa! Erityisesti pidän yllättävistä yhdistelmistä ja lähiksistä. Elin on kyllä tehnyt huikean uran ja sitä ei voi kuin ihailla ja vähän kadehtiakin... :)Tämän lisäksi seuraan on-off Olivia Palermon blogia, käyn erilaisilla tyylisivustoilla, joskin nykyään harvemmin, tsekkaan verkkokauppojen sivuja (esim. Net-a-Porter), sillä niistäkin löytyy paljon inspiraatiota ja tosiaan googlettelen kuvia. 

Jotta vähän pysyy kärryillä mitä Suomessa tapahtuu, niin seuraan on off myös joitakin suomalaisia blogeja, esim. Char and the City -blogissa on aika kivoja sisustuskuvia. Muotipuolella taas moni blogi on sen verran muuttunut tai "laiskistunut" viime aikoina, että en tähän hätään niitä edes luettele. Ensinnäkään en halua, että kukaan loukkaantuu ja toisekseen, kun niistä ei viime aikoina ole mitään inspiroivaa löytynyt. 

Yhden blogin voisin vielä mainita ja se on Nathalie Schutermanin tyttären Chloe Schutermanin blogi. Tyttö on toki vielä nuori ja jututkin on sen tyylisiä, mutta sieltä on toivoa löytää kivoja matkakuvia ja asusteita ja Nathalie Schutermanin behind the scenes kuvia. Lisäksi se on hyvä keino ylläpitää ruotsin kielen taitoa. Ja venäjän kielen taitoa ylläpidän lukematta Buro 24/7 blogia.


2 kommenttia:

 1. Kiitos piristi iltaa mukavasti, kun olit tehnyt tämän postauksen =))
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla! Aina saa toivoa uutta! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...