sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Russian Style - inspiration 2

Ajattelin viikonlopun kunniaksi esitellä toisen venäläiset IT-naisen. Hänen nimensä on Snezhana Georgieva ja hän on puoliksi ukrainalainen ja puoliksi bulgarialainen. Mulle on vieläkin hieman epäselvää, miten hän on päätynyt venäjän muotipiireihin, sillä se mitä tiedän on, että hän on koulutukseltaan sosiologi ja naimisissa venäläisen bisnesmiehen kanssa. Joka tapauksessa kaikki venäläiset jaksavat ihailla Snezhanan tyyliä, hänen ultrapitkät ja hoikat säärensä on äänestetty Moskovan kauniimmiksi (eikä turhaan) ja hänen tyylinsä iskee minuunkin! Snezhana on kahden lapsen äiti ja onnistunut tiputtamaan ensimmäisen synnytyksen jälkeen 25kg muutamassa viikossa, hän syö terveellisesti ja harrastaa personal trainerin kanssa pilatesta. Kuulemma kauneuden salaisuus on hyvä ryhti ja siinä mulla olisi vielä paljon töitä! ;)

Snezhanan päällä näkee paljon neutraalin värisiä, klassisen kauniita ja naisellisia vaatekappaleita. Vapaalla hän käyttää paljon farkkuja, nahkaa ja maastokuosia - aika perustrendikkäitä vaatteita, ja paljon näyttäviä koruja. Silti kokonaisuus on aina harkittu, eikä huuda labeleita taikka viimeisimpiä trendejä. Mä tykkään! :)

4 kommenttia:

 1. oh, mielettömän kaunis ja tyylikäs nainen! yritin googletella lisää kuvia (raskauskuvat kiinnostaisi myös), mutta pitäisi varmasti olla venäjänkielinen nimi, että löytyisi paremmin kuvia vai osaatko kertoa hyviä linkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on venäjänkielinen nimi, toivottavasti sillä löytyy paremmin! :)

   Снежана Георгиева

   Poista
 2. Hän on myös uusi tuttavuus minulle. Tyylinsä muistuttaa jonkin verran Dasha Zhukovaa. Tuo pitkä hame on tosi mahtavan näköinen hänen yllään, ja tuollaista asua ei ole muutenkaan tainnut kovin monella julkkiksella tulla kuvissa vastaan :)

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ja hameasua ihailin itsekin pitkään, tuli heti mieleen, että miten tätä voisi yrittää itse kopioida. Ja nyt kun kirjoitin tätä niin keksin vielä yhden vaihtoehdon...miten näitä ei tulekaan itse ajateeksi, ennen kuin näkee jonkin inspiraatiokuvan? :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...