keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Russian style - inspiration 4

Nyt ajattelin kertoa taas yhdestä venäläisestä IT-naisesta, joka on hämmästyttävän samannäköinen Bridget Jonesin eli Renee Zellwegerin kanssa! :) Kyseessä on Ida Lolo.


Kuvassa Ida vasemmalla ja Renee oikealla. :)Ida Lolo on venäläinen nainen, jolla on ulkomaalaisen businessmiehensä sukunimi. Kuulemma hirveän positiivinen ja hymyilevä persoona, mutta työkseen hän ei taida tehdä muuta kuin elää jonkinsorttista lifestyle-elämää, ratsastaa, purjehtii, edustaa "ainoastaan" lukuisten ystäviensä tilaisuuksissa jne...raskasta. ;) Hän sanoo, ettei myöskään kovinkaan paljon tykkää shoppailusta ja siksi käyttää stylistin palveluja. Stylisti tai ei, niin tyyliä tältä naiselta löytyy vaikka muille jakaa!!

Ida taitaa olla tuorein löytöni ja täytyy sanoa, että hänen tyylinsä luonnollisine meikkeineen, hiuksineet ja yllättävine asuineen menee kyllä samantien suosikkieni kärkeen. Vaikka olenkin aina pitänyt Miroslava Dumasta, niin jotenkin hassua, että maailma kuohuu hänen ympärillään, vaikka samaan aikaan Venäjältä löytyy näin paljon muitakin tyylikkätä naisia! :)

Mitäs sanotte?

10 kommenttia:

 1. Mulle tuli mieleen myös toinen näyttelijä, Hayden Panettiere, aivan kuin heidän sekoituksensa Renee Zellwegerin kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ehkä! :) Yleensä kaikki vertaavat häntä Reneen, niin kenellekään ei varmaan ole edes tullut mieleen, mutta joo.... Olisi hauska tietää muistuttaako itse ketään. Joskus yläasteella ja lukiossa kaikki oli sitä mieltä, että mä näytin St. Tropezin yhdeltä näyttelijältä, jonka nimeä en enää muista... :)

   Poista
  2. Saint-Tropez -näyttelijä Tonya Kinzingeriltä, arvaisin? :)

   -L-

   Poista
 2. Ikävät turvokki botox-huulet, muuten jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näin sen lapsuudenkuvia, niin eipä ne silmät tai huulet olleet silloinkaan kovin erilaisia....who knows..? :)

   Poista
 3. Upea tyyli hänellä, kuten kaikilla esittelemilläsi venäläisillä IT-naisilla. Ihanasti erilaisia värejä ja asukonaisuuksia. Kauniita klassisia asuja, joista on kyllä helpompi poimia mausteita omiin asuihin kuin monen muun IT-henkilön asuista. Toki näitä kuvia on varmaan otettukin erilaisissa tilanteissa, eikä pelkästään esimerkiksi muotinäytösten yhteydessä? -MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivaa, että tykkäät! Joo kuvat on kaikennäköisistä avajaisista ja kissan ristiäisistä, niitä tuppaa olemaan tuolla naapurin puolella laidasta laitaan... :)

   Poista
 4. Tän tytön tyyli iskee ja kovaa!

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...