keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Russian Style - inspiration 3

Tää päivä on mennyt kuin siivillä, kävin töissä, ruokakaupassa, korjasin kengät suutarissa ja puhui ehkä puoli tuntia puhelimessa....mä en käsitä miten ihmiset kerkiää treenata tai hakea lapsia tarhasta tai mitään muutakaan...?? No mutta, koska en ole postannut tänään mitään, niin ajattelin tehdä teille yhden kivemman postauksen (toivottavasti se on teidänkin mielestä kiva) ja kertoa taas yhdestä venäläisestä IT-naisesta.
 
 


Kyseessä on Aizel Trudel (Айсель Трудел), Bakusta kotoisin oleva nainen (btw, Bakussa olisi ihan sairaan mielenkiintoista käydä!), joka on syntynyt diplomaattiperheeseen. Hän on matkustanut paljon pienestä asti ja on nytkin naimisissa kanadalaisen miehen kanssa, joka on arkitehti ja jonkinlainen sisustussuunnittelija tms., ja asuu puoliksi Moskovassa ja puoliksi, vaatimattomasti, Monacossa.

Aizel omistaa, ilmeisesti useampia, luksusputiikkeja Venäjällä ja edustaa sellaisia brändejä kuin Christian Louboutin, DVF ja Agent Provocateur. Venäjällähän on muuten jännä juttu noiden oikeuksien kanssa... Jos jollakulla on oikeudet myydä tiettyä tuotemerkkiä Venäjällä, niin sä et vaan voi marssia sinne ja perustaa oman liikkeen ja alkaa myymään samaa! Tietääkseni jostain vastaavasta oli kyse siinäkin, että Lindex ei voinut myydä Missonin mallistoa Venäjällä.

Joka tapauksessa tämänkin naisen tyyliä olen seurannut viime aikoina tarkemmin. Hänenkin tyylissä yhdistyy klassisuus ja trendit - ne kaksi asiaa joista molemmista pidän, mutta joita kumpaakaan ei saa mun mielestä olla liikaa, vaan sopivasti sekaisin. Hän näyttää juuri sellaiselta trendikkäältä ja huolitellulta businessnaiselta, jollaiselta mielelläni itsekin näyttäisin. Eipä varmaan tälläkään naisella ole pulaa rahasta ja lastenhoitajista, mutta jotenkin se on vaan silti käsittämätöntä, että venäläiset naiset kerkiävät hankkia lapsia, uran, urheilla, edustaa ja näyttävät hemmetin hyvältä, jopa pakkasilla!! Mistä palataankin taas siihen, mistä tämäkin postaus alkoi. Mä kerkesin suutariin........... ;)

3 kommenttia:

  1. Nää on kivoja postauksia! Ja on ehdottomasti kiva löytää lisää tyyppejä, joiden vaatteista voisi saada inspistä myös Suomen talviin, kun on pakkaset ja kylmää:) -sofia

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä yllä olevan anonyymin kanssa, että miekin tykkään näistä venäläisten IT-naisten esittelyistä. Ovat tosi mielenkiintoisia. :)

    VastaaPoista
  3. Mukavaa kuulla, että olette tykänneet näistä postauksista, on ainakin vähän erilaisia... :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...