torstai 13. joulukuuta 2012

real leather

Mä olin pitkään unelmoinut aitonahkaisista shortseista, mielellään vähän sporttisemmassa mallissa. Ainoa ongelma oli mm. aitonahkaisten sortsien hinnat, jotka ovat yleensä yli sata euroa ja pelko tilata väärä koko netistä, sillä palautus omalla kustannuksella ei huvittanut. Nahkasortsit on mun tapauksessa myös sellainen vaatekappale, että jos ne eivät ole täydelliset, niin niitä ei myöskään tule käytettyä! Koitettu on.

Joka tapauksessa tänään kävi mäihä! Nimittäin löysin Asokselta vihoviimeisen parin aitonahkaisia sortseja, jotka sattuivat olemaan mun kokoa ja hintaa oli jäljellä vain 48€ (alkuperäinen hinta 166€)!!! :) Yritin googlettaa oisko samoja shortseja muualla, mutta eipä löytynyt. Sen sijaan löysin blogin, jossa on melko samalta näyttävät ja saman merkin shortsit, ja nuo kuvat näyttää tyrmääviltä! Mä pidän niin sormet ristissä, että kyseessä ovat todella samat shortsit ja ne istuvat minunkin päällä yhtä hyvin!! :)

Muutenkin koko tuo outfitti näyttää superhyvältä, enkä mä malta odottaa shortsejani taikka kesää! ;)

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti istuvat hyvin! Jos eivät, niin luulisi, että saisi ainakin omansa pois, kun pistää myyntiin. =)

  Nahkashortsit on kyllä yksi sellainen asia, joka ei koskaan tule näkymään ylläni. Tälle lantiolle, kun ei mitkään löysät pöksyt sovi. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, toivotaan....pidän sormet ristissä!! :) Noissa voisi olla pituuskin parempi, en nimittäin enää vaan kehtaa kulkea missä vesirajashortseissa tai -hameissa, vaikka olisikin sukkikset jalassa, haha! ;)

   Poista
 2. Eiköhän näytä sunkin päällä yhtä tyrmääviltä! Ihanan blogin taas linkkasit, kiitti :) Uppouduin lukemaan.. Mistä oikein löydät näitä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuule sattumalta tämän bongasin, kun ensin shortseja...mutta joskus näin! Kiva, jos blogistakin oli iloa! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...