sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Rachel Zoe's dressKultaisen paljettimekon himoissani iskin silmäni myös tähän Rachel Zoen vintageversioon, jonka näin eilen Rachel Zoen 4. tuotankokauden jaksossa. Hmmmm....ehkä pieni vintage kierros olisi taas paikallaan tammikuussa...?

Ja kuinka upeita nuo muutkin mekot taustalla on? Jos mä vaan voisin muuttua keneksi tahansa ja käyttää tämän vaatekaappia ja elää tämän ihmisen elämää, niin se olisi ehdottomasti Rachel Zoe! Mutta senhän te jo tiesittekin..... Mä vaan kulkisin milloin vintage asuissa ja vintage turkeissa ja isoissa aurinkolaseissa, milloin taas löysäisin Missoni-vällyjen välissä valkoisessa kylpytakissa, hihi. :) Noh, jälkimmäistähän mä olen muutenkin tehnyt kohta viikon verran. Älkää edes kysykö miksi, mutta mulla on varmaassa haava, joka on vähän tulehtunut ja mä en ole edes poistunut kotoa kolmeen päivään, koska en pysty kunnolla kävelemään. Toivon vaan, ettei tarttisi mennä lääkäriin!! ....ja huomenna ei siis ole korkkaripäivä! ;) Oisko täällä ketään lääkäreitä tai poppamiehiä?


5 kommenttia:

 1. Hahaa, en ole kumpikaan mutta neuvon että suihkuta haava päivittäin usean minuutin ajan. Sairaanhoitajan vastaanotolla kantsii käydä näyttämässä jos ei ala parantua. Se ohjaa kyl sit lääkäriin tarvittaessa. Tai sitten voit kertoa apteekissa millainen haavasi on(mm haavapohjan väri) ja pyytää siihen sopivat haavahoitotuotteet. Toivottavasti paranee!

  VastaaPoista
 2. Heippa,
  saatampa olla terveydenhuollon ammattilainen ja yritän sinua auttaa. :) Voit kokeilla apteekista ilman reseptiä saatavia betadine -liosta tai voidetta, tai veteen sekoitettavaa kaliumpermanganaattijauhetta (tämä ehkä parempi). Ovat antiseptisiä ja hoitavia ja näillä päivittäin kylvettäen saattaisi haava hyvinkin parantua ilman antibioottikuuria. Lisäksi anna haavalle ilmaa aina kuin mahdollista. Useimmiten keho itse parantaa itsensä ilman antibioottiakin.
  Nuo liokset sitten värjäävät ihon ja kynnet ja ympäristönsä (mutta iholta ja kynnestä väri kuluu itsestään ajan mittaan pois).. Toivottavasti ei tarvitse lääkärille asti lähteä!

  Ja oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen Rachel Zoen ihailija.:) Rakastan hänen turkisliivejä joita hän yhdistelee todella rennosti ja tyylikkästi erilaisiin asuihin. Myös hatut ovat osa hänen tyylikästä olemustaan.

   Kiitos vinkistä "ostoslistasta ensi vuodelle". Toteutin sen inspiroiduttuani sinun ostoslistastasi.

   Hyvää uuutta vuotta!

   -Mia http://mias-mia.blogspot.fi/

   Poista
 3. Upea paljettimekko! -sofia

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikista haavanhoitovinkeistä ja oikein ihanaa uutta vuotta teillekin! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...