tiistai 25. joulukuuta 2012

Olivia's knit


Olivian neule on kertakaikkiaan ihastuttava, joka kerta kun näen sen jossain kuvassa, niin tulee sellainen mulle kanssa olo!! Mä vaan niin tykkään kaikista karvoista ja yksityiskohdista.... Torstaina voikin taas aloittaa ei-akryylineuleiden metsästyksen alessa, tuollaiset karvaversiot eivät taida olla budjetissa! ;)

Miten teidän joulu on mennyt? Täällä on ainakin syöty kaikkien edestä! Kohta taas saunaan, ehkä vähän tv-sarjoja yms. mukavaa.... Onko kellään tarkkaa tietoa, alkaako nettikauppojen alet huomenna? Tosin korvikset, joita kyttäsin, menivät jo kahteen kertaa ilman alennuksia sivu suun, höh!

(Kuva lainattu.)

6 kommenttia:

 1. Eilen sain kutsun Mulberryn nettikaupan ennakkoaleen, mutta en löytänyt alevalikoimasta mitään sellaista mikä olisi ollut pakko saada.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään...ehkä parempi niin! :) Tai yksi juttu ois aika kiva, mutta maksaa edelleenkin ihan liikaa... ;)

   Poista
 2. Hei, tuollaisen neuleen saisi lisäämällä villaneuleeseen turkista.vielä jos vuorittaisi kunnolla voisi pitää pikkupakkasilla. Vanhojen vaatteiden kaupasta saa edullisesti turkiksen. Pitää vaan löytää sopiva tekijä. I-Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen miettinyt ihan samaa, mutta tuollaisen tasapaksun hyvän turkiksen löytäminen voi olla hieman hankalaa... eikä sitä viitsi mihinkään akryylineuleeseen ommella! Mulla ois hyvä villainen ruskaa Massimo Duttin neule, joka on aika samanmallinen, niin että sen voisin uudistaa, mutta ensin tosiaan se turkis! :)

   Poista
 3. Hyvin on mennyt, paljon syöty, hyvästä seurasta nautittu ja rennosti otettu:) Kaunis neule Olivialla! -sofia

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...