perjantai 14. joulukuuta 2012

Mistä hanskat??Mulla on ikuisuusongelma hanskojen kanssa. Nahkahanskoihin ei mahdu sormukset, villahanskat ei ole yhtä tyylikkäät, tosin lämpimämmät jne.... Joka tapauksessa villahanskani hajosivat nyt ja tarvitsisin pikapikaa uudet. Nämä Nathalie Schutermanilla myynnissä olevat Pradat on ihanat, tykkään tosi paljon nahan ja villan sekoituksesta, mutta voisin vannoa, että olen nähnyt vastaavat jossain ketjussa tänä syksynä!!!! En vaan yhtään muista missä....anyone?? :)

5 kommenttia:

 1. En muista, että olisin juuri tuon mallisia hanskoja nähnyt, mutta villan ja nahan sekoitusta löytyy ainakin zarasta ja lindexiltä.

  VastaaPoista
 2. Vositko hei tehä postauksen blogeista joita luet muotiin liityen, kun haluaisin lisää bloheja luettavaksi ja luotan makuusi. Vai onko selainen postaus jo olemassa.
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein tänään, mutta en ole hirveän hyvä neuvomaan tässä asiassa....:)

   Poista
 3. Stockmannilla olen syksyllä ainakin nähnyt hanskoja, jotka ovat sekä villaa että aitoa nahkaa. Eivät kylläkään muistaakseni olleet ihan samanlaiset kuin nuo Pradat, mutta kuitenkin :)

  VastaaPoista
 4. Hei, kiitos kaikille vinkeistä, täytyy mennä katsomaan! Itse asiassa bongasin aika samanlaiset Stockan verkkokaupasta tänään... :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...