maanantai 31. joulukuuta 2012

Kiinalainen horoskooppiNormaalisti mä en lue horoskooppeja, mutta jos satun jossain lehdessä sellaiseen törmäämään, niin etsin lähinnä yhtäläisyyksiä ja haluan uskoa positiivisiin asioihin. Vuoden vaihteeseen liittyy kuitenkin monenlaisia taikoja ja uskomuksia ja toivoa paremmasta vuodesta, joten on hauska lukea kiinalaisen horoskoopin lupauksia. 

Kiinalaisen horoskoopin mukaan olen syntynyt vuonna 1985, joka oli Härän vuosi. Vuosi 2012 oli Lohikäärmeen vuosi ja vuosi 2013 tulee olemaan käärmeen vuosi. Tässä on aika hauska kertomus Härästä ja millainen vuosi 2012 oli mulle, ja mikä hassuinta lähes kaikki pitää paikkansa, nyt kun jälkeenpäin miettii...

 

Härkä, puhveli

Vuodet/elementit: 1925 - puu, 1937 - tuli, 1949 - maa, 1961 - metalli, 1973 - vesi, 1985 - puu, 1997 - tuli, 2009 - maa

Kiinalainen horoskooppimerkki Puhveli 


Kuvaus: Kiinalaisessa horoskoopissa varmaotteisen Härän merkin alla syntyneet ovat kärsivällisiä ystäviä, puolustuksen ja tuen linnoituksia sekä hedelmällisiä tuottajia. Havaitseva Härkä on ahkera oppilas, velvollisuudentuntoinen isäntä ja uskollinen kumppani. Ulkoilmassa viihtyen hän kunnioittaa rajojaan, vaalii perinteitä ja on tarkkaavainen yksityiskohdissa.

Ihanteellinen kumppani rakkaudessa: Rotta, Jänis, Käärme ja Kukko.

Hyvä liikekumppani: Härkä, Käärme ja Kukko.

Suotuisa ammatti: arkkitehti, kirurgi, hammaslääkäri, räätäli tai teknikko.

Kuuluisia Härkiä:
Robert Altman, Hans Christian Andersen, Johann Sebastian Bach, Warren Beatty, Kate Beckinsale, Napoleon Bonaparte, Jim Carrey, Charlie Chaplin, George Clooney, Tony Curtis, Marlene Dietrich, Walt Disney, Richard Gere, Vincent van Gogh, Handel, Dustin Hoffman, Anthony Hopkins, Billy Joel, Kate Moss, Paul Newman, Jack Nicholson, Gwyneth Paltrow, Robert Redford, Tim Roth, Rubens, Meg Ryan, Jean Sibelius, Bruce Springsteen, Meryl Streep, Walesin prinsessa Diana.


Lohikäärmeen vuosi Härälle:
Lohikäärmeen elämäntyyli ei ole Härälle se kaikkein mieluisin, joten tänä vuonna Härän on parasta pitää kiinni omista konservatiivisista ajatuksistaan ja antaa Lohikäärmeen mennä menojaan elämän vuoristoradassa. Tavoilleen uskollisena Härkä selviää tästä vuodesta omistautuneella asenteella, sinnikkyydellä ja kovalla työn teolla. Kutsumuksena saattaakin olla työpaikan tai ammatin vaihdos, jopa uusien opintojen aloittaminen. Huolellinen asioihin perehtyminen pienintä yksityiskohtaa myöten ja niistä tietäviin ihmisiin tutustuminen johtavat myös kohti ammatillista menestystä. Vuoden haasteisiin lämpimän valopilkun tuovat lemmensalat ja romantiikka - on aika olla rohkea ja ilmaista rakkauttaan!


Onnenkivi akvamariini: Akvamariini on rauhan, tyyneyden, fyysisen kunnon, naisten ja jumalatarhengen kivi. Kiinalainen legenda kertoo kuinka akvamariinin loi suuri merenjumala, joka oli ottanut itselleen merihirviön muodon. Hän antoi akvamariinia merten jumalattarille hurmatakseen heidät.

(Teksti lainattu täältä, ja samasta paikasta löydät tietoa myös omasta vuodestasi.)
 
Vuoden 2013 eli käärmeen vuoden luvataan olevan erittäin menestyksekäs Härälle työn kannalta, ja jos multa kysytään, niin tulee muuten ihan oikeaan osoitteeseen! ;) Btw, tämä vuosihan oli karkausvuosi ja karkausvuonna ilmeisesti kuolee paljon ihmisiä, haavat paranevat hitaasti, ihmiset sairastavat ynnä muuta....joten hyvä vaan että sekin vuosi tulee päätökseen. Mutta kävi niin tai näin, toivon kaikille ensi vuonna paljon onnea, terveyttä ja positiivisuutta, josta seuraa kaikki muukin hyvä! :)
 

2 kommenttia:

  1. Olipas hauska lukea horoskooppi jälkikäteen. Itse olen tiikeri ja vuoden 2012 piti olla unelmien toteuttamista varten. No, ostinhan asunnon ja otin lopultakin koiran! Kiitos blogistasi, Elena ja kaikkea hyvää alkavalle vuodelle! - myy-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ja kaikkea hyvää sinullekin, olkoon vuosi paras tähän astisista! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...