lauantai 1. joulukuuta 2012

It's almost Christmas!

Vihdoinkin joulukuun ensimmäinen päivä! Eilinen lumimyräkkä kannatti ja nyt ikkunasta näkyy ihan erilainen maisema! Joulumusiikki soi, kohta mennään syömään aamupalaa ja avaamaan ensimäistä luukkua pötköjen koirakalenterista....
Mutta vähintäänkin yhtä joulufiilis tulee tästä uudesta punaisesta Alexander Wangin clutchista!! Mietin tilausvaiheessa, että mahtaako tavarat pysyä laukun sisällä, kun sivuilla on noin isot aukot ja sisällä vain vetoketjutasku. MUTTA, olikin positiivinen yllätys, sillä laukku menee kokonaan vetoketjulla kiinni, joten ei ole sitäkään huolta! :) Nyt syömään.... :)

10 kommenttia:

 1. Ompas tosi ihana clutch!! :D (Kuulitko, että Wangista ehkä tulee Balenciagan uusi taiteellinen johtaja?) Meillä on blogissa sulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta! :) Joo kuulin, mielestäni on vähän kurja juttu, että suunnittelijat vaihtuvat, esim. YSL:n muutoksesta en oikein pidä, mutta Wangille antaisin kyllä mahdollisuuden ja mielestäni se on ihan osaava kaveri! :)

   Poista
 2. Hillittömän ihana clutch ja tuo punaisen värin sävy on aivan mahtava. Onnea hankinnasta! Nyt vaan odotellaan kuvia in-action... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt on jo muutama kollaasi esillä, mutta mä yritän niitä asujakin napsia tässä jossain vaiheessa! :)

   Poista
 3. Wau, ihanan värinen clutch! Ja pinta on mukavan erilainen, ei tule ihan jokaisella vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä... Jotenkin se lämmittää erityisesti mieltä, kun sitä jotain kuolaa ja kuolaa, ja sitten löytääkin alesta ja saa viimeisen kappaleen! :)

   Poista
 4. Taistelin pitkään vastaan, mutta nyt olen alkanut luovuttamaan ja harkitsen mini luggagen ostamista. Mikäli vain onnistun jostain kätösiini sen saamaan. Voitko kertoa käyttökokemuksia? Laukkuhan on muistaakseni melko painava (vrt Mulberryn Bayswater). Lisäksi olen lukenut, että pidemmän käytön jälkeen laukku alkaa lörpsähtämään ja menettämään ikävästi muotoaan. Onko tästä sulla tai jollain lukijalla kokemuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laukku on tosiaan painava, kun taas toinen laukkuni Celine cabas on kevyt kuin höyhen. Mutta pidän kummastakin omalla tavallaan! :) En tiedä onko kyseessä kangas/mokka-celine tai jokin eri malli tai kuka tollaista lörpsähtämistä on väittänyt, mutta oman laukkuni kohdalla se tuntuu aika kaukaiselta.... Toki olen käyttänyt omaani joka päivä, mutta vain muutaman kuukauden ajan, mutta tällä hetkellä se on kyllä niin jämäkkä, että on vaikeaa kuvitella, että sille mitään tapahtuisi. Nahka toki pehmenee aina käytössä ja tulee kulumia yms, mutta enemmänkin se lörpsähtäminen todennäköisesti käy Cabakselle, kun se on niin ohutta ja pehmeää nahkaa...mutta siihen se mielestäni sopiikin.... Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä! :) Olen siis täysin Celine-fani nykyään! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...