lauantai 8. joulukuuta 2012

Hard Rock Cafe Helsinki


Tänä iltana oli aika koittaa Helsingin Hard Rock Cafe:ta, eikä todellakaan tarvinnut pettyä! Vaikka kaikki eivät ymmärrä, niin HRC:ssa on aina erityinen tunnelma ja mun makuun on niin musiikki, drinkit kuin ruokakin! Olen käynyt Hard Rock Cafessa New Yorkissa, Tukholmassa ja Moskovassa (siinä ehkä viimeisimpiä) ja kaikista on jäänyt erinomainen fiilis!!! Täytyy kiittää myös Helsingin palvelua - näin hyvää harvoin saa Suomesta, vaikka kyseessä olisikin maailmanlaajuinen ketju.... Ja tuo Strawberry Daiquiri vie muuten kielen mennessään! Tätä lisää, kiitos!! ;)

11 kommenttia:

 1. Tuolla vieteltiin keskiviikkona pikkujouluja. Yllätti kyllä positiivisesti! =) Musiikista ainakin hurjasti plussaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vaikken muuten rockia hirveesti kuuntele, niin baareissa ja ravintoloissa se toimii todella hyvin!! :)

   Poista
 2. hei ootko muute kuunnellu koskaa sitä "Jenny Humphreyn" eli Taylor Momnsenin bändin the pretty recklesi musaaa?
  - Erin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli mieleen että kuulin biisin 'Make Me Wanna Die' pari vuotta sitten ja se rokkasi, niin sitten joku mainitsi että tämä on sen Gossip Girlin pikkutytön omaa musiikkia niin en meinannut uskoa, koska Taylorilla on paljon aikuisemman kuuloinen lauluääni kuin puheääni :D

   -L-

   Poista
  2. Täytyy kyllä myöntää, etten ole ainakaan tietoisesti. Valitettavasti Jenny taikka Taylor ei ole ollut koskaan suosikkini, joten se on jotenkin jäänyt. Ehkä pitää kokeilla, kun kerta teitä on jo kaksi kehumassa? :)

   Poista
 3. Hei kiitos raportista! Oon miettinyt jo hetken että kannattaisikohan tuonne mennä käymään: oon myös käynyt parissa Hard Rock cafessa ulkomailla, joten nyt varmaan uskaltaudun testaamaan myös tämän kotimaisen version :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, voihan se olla, että just sillä kerralla sattuu jotain, mutta kyllä tuo on niin kallis ja ainutlaatuinen konsepti, että eipä niillä ole paljoa varaa mokailla! :)

   Poista
 4. Minäkin kävin perjantaina suomen Hard rock cafessa ensimmäistä kertaa ja olin oikein tyytyväinen sekä palveluun, että ilmapiiriin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, että ensimmäinen kokemus menee putkeen! Nimittäin itsekin jo suunnittelen kahta seuraavaa kertaa... ;)

   Poista
 5. Mulla on valitettavasti päinvastainen kokemus perjantailta, musiikki/ilmapiiri oli ok ja palvelukin periaatteessa mutta meidän alkudrinksut unohdettiin joten saimme ne vasta huomautettuamme niistä eli samaan aikaan ruuan kanssa. Ruokakaan ei mielestäni ollut hyvää, ranskikiset oli mauttomia ja hampurilainen kuiva. Täytyy ehkä antaa ko. paikalle kuitenkin toinen mahdollisuus.

  t.Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ravintoloissa mokaaminen on superhuono juttu, sillä asiakkaat ovat nälissään ja sitten harmittaa vielä enemmän. Mä olen ainakin superkiukkuinen nälkäisenä. Ikävää, että sulle sattui tuollainen, mutta jos uskallat uudestaan, niin toivottavasti kaikki menee hyvin! Itse en tilaan ikinä hampurilaisia taikka ranskalaisia muualla kuin Hesessä tai Carrolsilla, mutta mun mediumpihvi ja drinkit olivat super!! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...