tiistai 20. marraskuuta 2012

ZARA tekee sen taas

Zaran joulukuun lookbook todistaa sen taas - Zara on kyllä kiistaton voittaja mitä ketjumuotiin ja kaupalliseen muotiin tulee! Siinäpä vasta unelmien työpaikka ihmiselle, joka on valmis muuttamaan työn perässä Espanjaan! Koko konsepti on ihan uskomaton ja se nopeus, millä vauhdilla Zara saa tuotteet myyntiin...??? Ihan käsittämätöntä. Jos joitain business-ihmisiä voi ihailla, niin Inditeksin omistaja/perustaja on kyllä toinen henkilö Steve Jobsin ohella!! :)

Tässä kyllä iskee taas valinnanvaikeus, että mihin yhteen tai pariin juttuun sitä seuraavan palkan ekstrarahat laittaisi? Arvaatko mitkä kolme asua ovat erityisesti mieleeni? :)

8 kommenttia:

 1. Arvaan 1. 2. 5. :)

  -M-

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita. Erityisesti nahkarotsi ja mustavalkoiset paidat. :)
  Sääli, että Zaran vaatteiden laatu on vain useimmiten niin huonoa. Silti niitä ostan, kun ovat vaan niin mahdottoman hyvännäköisiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mä olen taas ollut erittäin tyytyväinen Zaran laatuun, tosin se kai riippuu siitä mihin vertaa, enkä koskaan osta TRF-puolelta mitään ja jostain syystä kaikki vaatteet, joihin rakastun ovat aina siitä kalliimmasta päästä... ;) Mutta muuten mulla on kyllä todella hyviä kokemuksia, mikään ei ole haalistunut, kutistunut tai hajonnut! :)

   Poista
 3. Tuo toiseksi viimeinen asu on kaikessa yksinkertaisuudessan lähes täydellinen :) Zarassa on kyllä kauniita vaatteita, mutta laadussa olisi välillä toivomisen varaa. Mutta nättejä ovat silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, kun useampi kommentoi laadusta, mä taidan olla aika onnekas kun ei ole sattunut mitään....? :)

   Poista
 4. Nuo shortsit on _pakko_saada !! Myös tuo pystyraitainen pusero kiinnostaisi ;) Zarasta löytyy kyllä kerta toisensa jälkeen upeampia juttuja, eikä sieltä oikein voi poistua tyhjin käsin - tai se ainakin vaati paljon :D Onneksi sitä ei siis olekkaan Tampereella, rahapussi ei tykkäsi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siinä on kyllä puolensa ja puolensa asua Zara-paikkakunnalla! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...