perjantai 23. marraskuuta 2012

wanted

Mulle ei sitten riitä mikään! Nyt kun se nahkahame on hankittu, niin mulla on hirveä himo löytää pehmoinen tekstineule, collagekin kävisi, mutta ennemmin neule, eikä 100% akryylia. Ja tuo laukku. No words. Tuo laukku on kuin pistäisi suolaa haavoihin!! Useamman vuoden etsinnät ja tasan toinen kiinnostava eläinkuosinen laukku ja tasan toisen kerraan ihan liian kallis hinta!! :)
 
(Kuvat: Wendy's Lookbook)

10 kommenttia:

 1. Asoksella valkoinen sold out mutta pinkissä löytyy kokoja. Valkoinen olisi kyllä ihana, eikä materiaalikaan olisi huono. Harmi.
  - Nap

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä katsoin samoja, mutta jotenkin se pinkki ei oo mun väri... Täytyy vaan jatkaa etsintöjä... :)

   Poista
 2. Ihana!! Todella kaunis:) -sofia

  VastaaPoista
 3. Joskus alkaa hymyilyttämään ja jopa hihityttämään kun huomaan että jokin teiniaikojen vaate tai asuste tulee yllättäen takaisin muotiin todella pitkän tauon jälkeen. Itselläni oli joskus muinoin tuollainen paita ja siinä luki muistaakseni Delicious, samalla fontilla :D Taisi olla Lontoon tuliaisia.

  Ottaisin kyllä tuonkin :)

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, whatgoesaroundcomesaround vai mitenkä se meni? ;)

   Poista
 4. Kun löytyisi ensin edes se nahkahame! Bongasin topshopilla joskus runsas vuosi sitten erään ihanan yksilön ja kadun, että en sitä ostanut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ikävää, jos jää harmittamaan... Sen takia mulla on lista kaikista ostoksista ja sitten kun se täydellinen löytyy ja on listalla, niin sitä harvemmin joutuu harmittelemaan jälkikäteen... ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...