lauantai 10. marraskuuta 2012

taulut

Mulla on vieläkin vähän työn alla työpisteen sisustusprojekti ja muutama taulu etsii vielä paikkaansa, joten yhdistin nämä kaksi ongelmaa ja lopputuloksena työpöytä näyttää nyt tältä. Täytyisi vielä ostaa jokin kiva kynttilä tai tuoreita kukkia tuohon pyödälle ja siivota ehkä jotain tieltä pois...

9 kommenttia:

 1. Mikä loistoidea kehystää nuo Balenciagan ja LV:n pussit! Tämä pitää ehkä kopioida omaankin käyttöön :)

  VastaaPoista
 2. Hei mikä juttu toi tossa vasemmalla on? näyttää kaupunki kuvalta. saisiko siitä parempaa kuvaa?
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko seinää? Siinä on New York valokuvatapetti, mutta voin laittaa joku päivä paremman kuvan! :)

   Poista
  2. Voi kitos. Semmonen olis kiva. Itellekin voisin ottaa semmosen =)
   -Eric

   Poista
 3. Kuljetin itse samanlaista Bourgieta paikasta toiseen asunnossa pidemmän ajan kun en löytänyt sille sopivaa sijaintia koska se vie aika paljon tilaa vaikka läpinäkyvyyden takia ei varsinaisesti tilavalta näytä, mutta sitten lopulta keksin laittaa sen vaatehuoneeseen. Sillä saa mukavasti lisävalaistusta, kattolampun lisäksi :)

  Kiitos mahtavasta vinkistä, olen miettinytkin että mitä noille kaikille jo pitkältä ajanjaksolta kerääntyneille kivoille ostoskasseille, ja etenkin pienimmille sellaisille voisi tehdä, kun niitä löytyy kaapeista niin mustavalkoisina (YSL, Chanel, Dior) kuin värillisinäkin (Tiffany, Hermés). Oletko käyttänyt tauluun koko kassin vai leikannut toisen puolikkaan siitä? Mistä osti nuo kehykset? Minusta tuntuu siltä että kaikissa viime aikoina liikkeissä näkemissäni on ollut joko liian isot tai liian pienet reunat.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä yllättävän iso! Hyvä etten ostanut niitä yöpöydille makkariin, koska sit olisi joutunut vaihtaamaan ne yöpöydätkin, heh. Mutta ehkä jossain vaihessa. Tossa pöydässä taas on sopivasti hukkatilaa. Mun on tarkoitus joululomalla tapeitoida vaatehuoneeni ja ostaa vielä yksi lipasto, niin sitten kaikki paperikassitaulut tulee mahdollisesti sinne seinäkoristeiksi....mutta katsotaan... Ja kyllä olen käyttänyt koko kassin, kun en raskinut leikellä niitä! :) Ja kehykset on ikeasta. :)

   Poista
 4. Tosi kiva idea pistää kassit kehyksiin!!:-) -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan, vähän erilaista ja tulee kasseillekin uusi elämä! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...