tiistai 27. marraskuuta 2012

Russian Style - inspiration 1

Aloitin aiemmin juttusarjan venäläisestä tyylistä. Viimeksi kerroin asiasta yleisesti, mutta nyt on aika esitellä ensimmäin inspiraatiokasvo...

Kyseessä on Laura Dzugelia (en tiedä onko kirjoitettu oikein, sillä translitterointi ei ollut koskaan lempiaineeni). Laura on kaikkien tapahtuminen vakiokasvo eli todellinen IT-girl. Hänen CV:ssään on niin Vogue kuin Harper's Bazaar, ja ainakin jossain vaiheessa hän on tietääkseni toiminut tapahtuma-toimittajana, joten ilmeisesti hänen työnkuvaansa kuuluu näyttäytyä erinäköisissä tilaisuuksissa.

Pidän hänen tyylistään, sillä hän uskaltaa kokeilla eri juttuja, ja jotenkin hänen tyylinsä on vaan niin freesi ja samalla odottamaton, häneltä ei löydy stereotyyppisesti edes korkokenkiä joka kerta... Kuten moni muukin IT-tyttö myös Laura tulee tietääkseni rikkaasta perheestä, jolla on kaiketi ollut osansa siihen, että hän on päässyt näin pitkälle... ;)


2 kommenttia:

 1. Kaunis ja mielenkiintoinen tyyli tällä Lauralla. Pidän kovasti kiitos poiminnasta.

  Onko muuten mielestäsi tällä hetkellä ainakin tyypillistä näille venäläisille IT-naisille, että he käyttävät hyvin monenlaisia asuja?

  Ainakin itse olen huomannut, että kiinnitän Miroslava Dumaan ja Uljanaan, jonka sukunimeä en nyt saa mieleeni huomiota juuri siksi, että asut ovat yllättävän erilaisia keskenään, mutta aina hyvin kauniita. -MK
  ps. Meniköhän nuo nimet edes sinnepäin? Ulkomuistista kirjoitin englanninkielen translitteroituja nimiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen kun kesti vastata, ei ole ollut hirvästi aikaa olla koneella viime aikoina... Kyllä mä sanoisin, että venäläiset naiset käyttävät ja kokeilevat paljon rohkeammin eri tyylejä, värejä ja kuoseja, mutta kun niitä tarpeeksi kauan katsoo, niin kaikilla on kuitenkin selkeästi se oma juttu, sitten kun teen lisää näitä postauksia, niin tule kertomaan mitä mieltä olet! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...