perjantai 2. marraskuuta 2012

puss in boots
Tässä pitkästä aikaa muutama kuva Oliviasta, en voinut olla ihailematta noita hiuksia (varsinkin ekoissa kuvissa) ja en voi millään tottua näkemään Oliviaa bootseissa, kun normaalisti hän ulkoiluttaa koiraakin korkokengät jalassa!! ;)

Luojan kiitos, että on viikonloppu, joskin suosikkipäiväni perjantai lähenee jo loppua, höh! Harmittaa kun en ole kerinnyt nyt pariin päivään postailla kunnolla, mutta minkäs sille voi, kun rahaakin pitäisi tienata... Mä ajattelin tehdä seuraavaksi My Style -osiossa sellaisen unisex-listan must have vaatteista, ja sitten on tulossa vielä lisää juttuja mun tyyli-ikoneista ja muita inspiraatiokuvia asuista selityksineen. Toivottavasti teitä kiinnostaa! :) Niin ja sitten lupasin tehdä jutun Christine Centeneran kengistä. Aina kun niitä katsoo, niin iskee sellainen kenkäkateus!!! ;) Kommenteihin vastaaminen jää tänäänkin väliin, koska nyt on pakko tsekkaa sähköpostit ja käydä pitkästä aikaa facessa vastaamassa kaikkiin viesteihin....sitten zzzzzzzz, mä olen niiiiiiin väsynyt.....


(Kaikki kuvat lainattu.)

4 kommenttia:

 1. Kiinnostaa!!:-) Ja aina niin tyylikäs ja ihana Olivia! -sofia

  VastaaPoista
 2. Aina tyylikäs Olivia!
  Mäkin yritän sitten Suomeen tultuani lähteä yhtä tyylikkästi kävelylle mun valkoisen koiran kanssa, kurasäähän tai mikä loska siellä nyt silloin onkaan :) Tuskin onnistuu, mutta ihana katsoa kuvia kuinka Olivia sen tekee!

  VastaaPoista
 3. Joo aamulla oli taas sellainen fiilis tuolla rännässä, että mitäs turhaan meikkasin tai stressasin bad hair daysta!;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...