maanantai 19. marraskuuta 2012

päivän asu

 


Tässä päivän asu -kuva Missonin hameella, joka on vihdoin lyhennetty! Tämän tyyppistä olen Missonilta etsinyt ja onneksi melko pienellä vaivalla Lindexin malliston hameesta kuoriutui täydellinen yksilö! :) Itse ainakin tykkään tosi paljon ja uskon, että varsinkin lämpimämmillä keleillä ja paljailla säärille tälle tulee vielä paljon käyttöä...

Kohta pitää mennä sählyyn, joten nyt nopea sähköpostien tarkistus ja vaatteita vaihtamaan, sekä palauttaamaan se kauan varastossa seissyt Footwayn tilaus. Luovutin ja päätin, että etsin jostain lammaskengät, jotka voin nähdä livenä ja kokeilla kädellä ja jalkaan. Ja koska Shepherdeja ei löydy, joudunpa varmaan itsekin kallistumaan kalliimpiin Uggeihin. Onko kellään muuten tietoa mitä eroa on Ugg -merkillä UGG Australia -merkillä?? Itse kiinnitin tähän huomioni vasta nyt....

10 kommenttia:

 1. Moi,

  Olisi kiva kuulla sun mielipiteet tämänpäiväisen Muotitietoinen-jakson stailauksista eli bisnestyylistä, kun se on itsellekin ajankohtaista näin työelämään siiryttyä ja mielestäni sulla on hyvää silmää sanoa, mikä toimii ja mikä ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos luottamuksesta! :) En ole vielä katsonut jaksoa, kun oli sählytreenit, mutta se on nauhalla ja katson jakson varmaankin huomenna! Voin toki tehdä taas postauksen, jos jakso herättää ajatuksia tai ainakin tulla tänne lyhyesti kertomaan! :)

   Poista
 2. EMU on myös tosi hyvä merkki ja mun mielestä jopa parempi kun UGG :) olin viime vuona EMU- koulutuksessa ja siellä kertottiin näitten kahden merkin erot. EMUissa on esim tuettu kantakaappi (olisko jostain lasijutusta, en ihan muista) jota taas (ainakaan viime vuonna) ei ollut UGGeissa ja sen takia kaupungilla näkee UGGeja jotka on kävelty lyttyyn. EMUissa on myös irrotettava pohjallinen :) anteeks kamalasta myyntipuheesta, en edes omista kumpiakaan! Molemmat on myös super liukkaat joten kannattaa varautua. Vielä se että EMUt ovat ne aidot oikeat, UGGit tuli vasta EMUjen jälkeen. Kannattaa lukea EMUista, ja edes miettiä niitä. Vaikka ne ei ole yhtä suositut kun UGGit niin se ei tarkota ettei ne olis paremmat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myyntipuheesta! Nämä olikin hyviä juttuja, koska en ole nähnyt missään EMUja taikka perehtynyt asiaan! :)

   Poista
 3. Tuli muuten mieleen, että tunnistan nykyään ainakin tollaset Celinnen laukut aika hyvin ko tuttu osti sellasen feikin nin sanoin sille melkee heti et se on kopia celineltä =). kiitos sun =)
  -Eric

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...