torstai 8. marraskuuta 2012

päivän asu
Mulla on ollut reilun viikon ajan aivan sairaankauheaväsymys ja syysmasennus! :) Toivottavasti viikonloppuna kotitekoinen pitsa, joulutortut, glögit ja jouluvalot piristävät mieltä. Ja tästä syystä, mulla on ollut todellinen inspiraation puute niin postausideoiden kanssa kuin pukeutumisen suhteen ja pyörittelen päivästä toiseen luottovaatekappaleitani. Mikäli jonkun mielestä asu näytää asulta, niin voin vakuuttaa, että revin ensimmäiset vaatteet aamulla kaapista, vaikka olikin kunnianhimoinen tavoite laittaa päälle uusi nahkahame! Kuitenkin aamulla farkut ja cashmereneule tuntuivat niiiiiiiin paljon houkuttelevimmilta... Jos noita housuja tulee lisää vastaan Zarassa, niin ostan mahdllisuuksien mukaan kaikki värit! ;)

Nyt mä meen katsomaan täydellisia naisia! :)


6 kommenttia:

 1. Olin juurikin aikeissa sanoa että voi että miten kiva, simppeli asu! Näyttää niin mukavalta ja vaivattomalta mutta kuitenkin harkitulta. Tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Sama syysmasennus täälläkin! Kiva koru, mistä tollasia löytää? Olen huomannut, että tähän aikaan vuodesta kaipaa jostain syystä ympärilleen hieman säihkettä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koru on vanha Seppälän koru. Aamulla oli tosiaan sellainen olo, että nyt asu kaipaa jotain ja heitin pitkästä aikaa päälle tämän pitkän tsydeemin...enkä kerennyt miettiä sen enempää sopiko se edes asuun! Naama alkaa kyllä olla niin valkoinen ja väsyneen näköinen, että ehkä sitä voi tässä kohtaa muut asiat säihkyä! ;)

   Poista
  2. Hahah, samasta syystä on itse tullut useampana aamuna valittua kaulaan tai yläosaksi muuten jotain näyttävämpää! Ehkä kukaan ei silloin huomaa silmäpusseja ja väsähtänyttä olemusta? :)

   Poista
  3. Toivossa on hyvä elää! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...