perjantai 9. marraskuuta 2012

Open vacancy: HOT male assistant

Siis ååååååååh, kuinka kuuma Rachel Zoen sisustajaa-stailaaja-assistentti Jeremiah voikaan olla??!! Mä tiedän, että äsköinen kommentti oli työpaikkakiusaamista, mutta come ooooon!!! Eikä siinä vielä kaikki, hyvällä naamalla voi syntyä, lihakset voi treenata ja hiukset laittaa geelillä, mutta että on vielä noin tyylikäs ja mieletön sisustaja?? Mistä näitä saa??? :)

Jos lukijoiden joukossa sattuu olemaan potentiaalisia assistenttiehdokkaita (tai ystäväehdokkaita tms.), niin olkaahan yhteydessä! Hymykuopista ja hyvästä huumorintajusta plussaa. ;) Täytyy kyllä sanoa, että jos yhden ihmisen kanssa voisin vaihtaa elämää, niin se olisi Rachel Zoe. Ottaisin koska tahansa hänen vaatehuoneensa, kotinsa, yrityksensä ja työnsä sekä kaikki hänen assistenttinsä, en Tayloria, mutta Bradin todellakin! ;) Siis kuinka mieletöntä olisi olla työpaikassa, joka liittyisi muotiin ja kaikki työkaverit olisivat nuoria, tyylikkäitä ja yhtä intohimoisesti muotiin ja työntekoon suhtautuvia ystävällisiä ihmisiä? Vaikeaa edes kuvitella muista utopistista tilannetta.......

Löytyykö täältä muita Rachel Zoe tai Jeremiah faneja?? :)

2 kommenttia:

  1. Lääh mikä ihana mies! Miten ihmeessä en ollu ikinä kuullukaan hänestä!? :D Kumma että et oo saanu vielä ilmoittautumisia assariks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, taisin asettaa riman liian korkealle, kun laitoin noi kuvat tähän! ;)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...