sunnuntai 18. marraskuuta 2012

My Style - inspiration 8

On aika mennä jo kahdeksanteeni inspiraatio-osioon ja tällä kertaa haluan mainita Nathalie Schutermanin. Enkä tarkoita pelkästään henkilöä, vaan koko brändiä - myymäläsisustusta, nettisivuja, blogia ja toki Nathalien henkilökohtaista tyyliä... (Kaikki kuvat lainattu Nathalie Schutermanin blogista.)
Näistä asioista mä jaksan ammentaa inspiraatiota viikkotolkulla, niin uusista kuin vanhoistakin postauksista! Nathalie Schutermanin myymälä on kuin mun unelmien walk in closet ja jos joskus vielä muutan omakotitaloon niin tarkoituksena on rakentaa vastaava, ehkä vaan hiukkasen pienemmässä koossa. Myös sisältö on hyvin paljon mieleeni, niin brändien kuin värimaailman osalta. Nathalie Schutermani blogin on yksi niistä harvoista blogeista, joissa vierailen, jos ei päivittäin, niin ainakin useamman kerran viikossa.

Mä ihailen Nathalien henkilökohtaista tyyliä, joka on niin hillitty ja klassinen, mutta samalla niin aikaansa seuraava! Hän pukeutuu trendikkäästi, mutta näyttää silti naiselta, jolla on jo hieman ikää ja aikuisia lapsia..... Se on kyllä muutenkin ruotsalaisissa ihailtavaa, että he eivät anna lasten hidastaa menojaan, kaverit ja illanvietot säilyvät, ja tyyli pysyy, vaikka ryppyjä olisi enemmän kuin laki sallii. :) Suomessa taas lasten hankintaa siirretään mahdollisimman pitkälle, koska jollain tavalla ehkä ajatellaan, että se on eräänlainen virstanpylväs, josta ei ole enää paluuta takaisin.... tai no en tiedä, ehkä tämä on vain mun tulkinta omasta elämästäni ja mun havaintoja lukuisilta ruotsinmatkoilta, mutta väliäkös sillä. Pointti on, että mä jaksan aina inspiroitua ruotsalaisista!! :)

Ja tosiaan ne tuotteet ja värimaailma, eipä ne tunnu hirveästi vaihtuvan kaudesta toiseen! Vanhoihin postauksiin on aina helppo palata ja ihastella jotain vanhempaa juttua. Ehkä se onkin tyylikkyyden ja trendikkyyden ero... :)


P.S. Muuten tänään on 18.11.2012 ja blogissani on nyt 100 lukijaa, kiitos Iinan!! :) Happy, happy, happy! About kaksi vuotta sitten aloitin tämän blogini nollasta ja vaihtelevalla menestyksellä olen selvinnyt tähän päivään asti! Moni on pysynyt alusta asti mukana ja onkin tullut sellainen olo, että joitakin ihmisiä tuntee jo ihan oikeasti, vaikkei olisi koskaan nähnytkään! Kiitos vielä kun jaksatte jakaa kanssani näitä asioita, kun jaksatte kommentoida, annatte vinkkejä ja neuvoja, tuette, innostatte ja piristätte minua aina uudestaan! :) Kiitos!

P.P.S. Kirpparissa uutta ja alennuksia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...