maanantai 12. marraskuuta 2012

My Style - inspiration 7

Jatketaan taas My Style -osiolla pienen tauon jälkeen. Olen aiemminkin viitannut 9to5chic -blogiin, mutta halusin nostaa kyseisen bloggarin vielä erikseen esille....


 


Kaikki yllä olevat kuvat ovat lainattu suoraan 9to5chic -blogista, ja noihin samoihin kuviin (+ lukuisiin muihin) mä jaksaisin palata aina vaan uudestaan! Anh osaa käyttää mitä erilaisempia vaatekappaleita, ja yhdistää niitä aina uudenlaisiin ja mielenkiintoisiin asukokonaisuuksiin. Siitä huolimatta hän tuntuu pärjäävän parilla laukulla ja muutamalla avainkenkäparilla. Hän osaa näyttää kuoseja ja värejä sekä kauden trendejä, mutta yhdistää ne taidokkaasti klassisiin vaatteisiin, jotka sopivat työpaikalle. Hän saa polvipituiset helmat näyttämään seksikkäiltä, perusneuleet trendikkäiltä ja hän luo mulle jatkuvasti vaate- ja kenkäkateutta. ;)

Vaikka blogista löytyy asuja joka lähtöön, blogin parasta antia ovat hänen työvaatteensa, kuten blogin nimikin antaa ymmärtää! Sanoisin, että kyseinen blogi oli tämän vuoden paras löytö ja jos vaan työni vaatisi hieman siistimpää pukeutumista, niin pukeutuisin tismalleen samalla tavalla!! :)

2 kommenttia:

  1. on todellakin aivan upea tyyli! ja osuva tuo huomiosi vain muutamasta laukusta ja kenkäparista, sekin jo kertoo että häneltä löytyy tyylitajua ja yhdistelytaitoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, aika vähällä sitä loppujen lopuksi pärjää! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...