lauantai 3. marraskuuta 2012

My Style - inspiration 6Takana on ihan kamala viikko, mutta nyt 10h yöunien jälkeen ja vietettyäni koko päivän vanhempieni luona (=syömistä + päikkärit), tunnen olevani pikkuhiljaa taas elävien kirjoissa, harmi vaan, että jäljellä on enää sunnuntai ja miljoona pakollista hommaa siivoamisesta kauppareissuun ja silittämiseen, jippijaijee! Mutta nyt on aika mennä asiaan....

Kuten tiedätte, myös Kim Kardashian on yksi nainen, jonka tyyliä seuraan ja ihailen. Jos Elin Kling on se joka edustaa parhaiten mun oikeaa tyyliä, niin Kim Kardashian edustaa parhaiten sitä, miltä mä haluaisin näyttää. Kimin tyylissä rakastan naisellisuutta ja sitä, että hän on aina niin tiptop oli kyse hikitreenistä, matkavaatetuksesta tai edustamisesta!

Kim on hyvin erilainen pukeutuja verrattuna kaikkiin edellisiin, mutta jos kaikista ed. mainituista naisista haluaa löytää jotain yhteistä, niin se on nahka. Kyllä, mä vaan rakastan nahkavaatteita! Mutta ei mitään moottoripyöräasuja, vaan nahkahousuja, -hameita ja -takkeja. Aina kun näen asun, jonka yksi vaatekappale on nahkaa, se kiinnittää huomioni, ja koska kaikilla näillä esittelemilläni naisilla on niin erilainen lähestymistapa tähän, niin se on erittäin kiehtovaa! :) (Vinkki: Varmista, ettei päälläsi ole koskaan samaan aikaa kahta nahkavaatetta!) 

Kim on myöskin täydellinen malliesimerkki siitä, miten peplumia tulisi käyttää ja kun katson häntä, luotan, että kaikille peplumvaatteilleni on vielä varmasti käyttöä myös trendin hieman väistyttyä takavasemmalle. Pidän Kimistä myös sen takia, että hän on niin itsevarma vartalonsa kanssa. Se näkyy kaikessa ja tekee asuista aina mielenkiintoisempia. (Huom! Vaikka välillä myös Kim vilauttelee, niin parhaat asut ovat kuitenkin peittäviä. Mutta ei säkkejä! Kenenkään vartalo ei ole täydellinen, mutta parhaat osat kyllä huomataan ilman vilautteluakin - Ja on hyvä jättää jotain arvailujen väliin!) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...