perjantai 9. marraskuuta 2012

inspisEn tiedä mitä mieltä te olette näistä mun inspispostauksista, joissa ei ole mitään asiaa, vaan pelkkiä kuvia... Musta on kuitenkin kivaa tallentaa aina koneelle kuvia, jotka jollain tavalla kiinnittävät huomioni. Sitten pikkuhiljaa jaan niitä täällä ja tallennan samalla omaan inspiraatiokansioon blogiin. Eipä siis näilläkään kuvilla kummoinen sanoma...

6 kommenttia:

 1. Hei mä katoin tota ohjelmaa eilen ensimmäistä kertaa ja hihittelin siinä katsoessa kun olisin halunnut LISÄÄ! :D

  Tyylikkäitä ja upeita naisia. Mutta hassu ohjelma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis lähinnä vaatteiden takia mä tuota ohjelmaa katson, noita riitojä mä en ihan ymmärrä! Mutta mun suosikki on silti Kelsey Grammerin ex-vaimo....taidan tykätä aina pahiksista ja hylkiöistä! :)

   Poista
 2. Hauskaa on katsoa noiden naisten juttuja.. aina jotain kissatappeluita.. ja taas hetken päästä taas I Love Y... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä muuta sano! Näitkö sitä jaksoa, missä Kyle sai käyttäytymisoppaan lahjaksi? Musta se oli hyvä läppä, en oikein ymmärtänyt miksi kaikki rouvat otti sen niin vakavasti...? :)

   Poista
 3. Tallentelen paljon inspiskuvia itsekin, siitä tuli mieleen että pitäisi käydä jälleen niitä läpi koneella, eli lajitella uutta ja putsata vanhaa.

  RHoBH -sarjan kolmas kausi alkoi viime maanantaina Jenkeissä :D
  Toivottavasti näyttävät Suomessa toisen kauden heti tämän ensimmäisen jatkoksi joka on nyt lopuillaan, sillä se toinen kausi näytettiin jo Ruotsin 3-kanavalla. Suomessa on lisäksi edelleen esittämättä Washington DC:n ja Miamin ensimmäiset kaudet jotka menivät Ruotsissa, ja Atlantasta alkoi Jenkeissä viikko sitten viides kausi. Täällä Atlantaa on taidettu vasta näyttää toiseen kauteen saakka?

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten Suomen TV:ssä kaikista ärsyttävintä, että maailmalla jo vanhojen jakson esittelyväli täällä on niin hemmetin pitkä, että sitä aina unohtaa mitä edellisellä kaudella on edes tapahtunut! Sen takia olen siirtynyt aikoja sitten seuraamaan kaiken netistä! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...