keskiviikko 21. marraskuuta 2012

harmaa denimKuinka simppeli ja upea Kimin asukokanaisuus taas onkaan! Iskin silmäni noihin harmaisiin farkkuihin! :) Mulla oli vastaavat muutama vuosi takaperin, mutta ne jäi isoiksi ja myin ne kirpparissa pois.....voi, mielelläni hankkisin uudet vastaavat tilalle! :)

(Kuvat: Zimbio)

5 kommenttia:

 1. Mitäköhän farkkukokoa Kim käyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoa, mutta eiköhän hänen vaatekokonsa on ainakin 38 ja tuskin paljon isompi, lyhyt kun on kuitenkin... :) Enpä tiedä vaikka hän teettäisi omiaa vaateitaan jossain?! :) Mutta upea on!

   Poista
  2. Mietinkin juuri tuota, että teettääkö vaatteensa jossakin, sillä noilla muodoilla lienee lähes mahdotonta saada istuvia farkkuja tai muitakaan vaatteita.

   Vyötärö on hoikka, reidetkään eivät näytä paksuilta, mutta takamus vaatii sitten varmaan 2-3 numeroa isommat vaatteet kuin vyötärö ja reidet ja lyhyehköt jalatkin tuovat oman haasteensa.

   Kaunis kyllä, mutta oikeasti kaunis on mielestäni ihminen, joka on oma itsensä ilman botoxia tai mitään muuta vastaavaa.

   Poista
 2. On kyllä kiva perus asu!:) -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsit, Zarassa oli yllättäen harmaat farkut myynnissä, mutta niissä oli kulutuksia ja ilman ne olisi paremmat töihinkin... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...