maanantai 26. marraskuuta 2012

haaste

Sain Kellilta haasteen, jossa on tehtävänä listata 10 mun lemppariasiaa. Kiitos haasteesta! Listojen suurena ystävänä, toteutan tämän mielelläni! :)

1. Perhe, Mollu ja Pinni,  ystävät.2. Hyvä ruoka ja viinilasi on ehkä parasta. Ja New York, kun nyt sattui löytymään tällainen kuva... ;)3. Vaatteet, laukut, asusteet, vaatehuoneeni ja shoppailu...4. Sinkkuelämä-sarjat ja -leffat, sekä kaikki muut sarjat, jotka sijoittuvat New Yorkiin!5. Muotilehdet, bloggailu, netissä surffailu ja inspiraation etsiminen.


6. Joulun odotus.7. Lämmin kesä, ruskainen syksy, luminen ja lämmin talvi, jolloin lumihiutaleet lasketuvat hiljaa alas....8. Hieronta ja hemmottelu, kampaajalla käyminen, käsi- ja jalkahoidot, Day Spat.


9. Uudet kokemukset, matkat ja tapahtumat.10. Hyvä musiikki, kuten jazz, Duffy, Adele, Lana del Rey, Norah Jones, Eros Ramazzotti...Haasteen jaan jälleen eteenpäin kaikille bloggaaville lukijoilleni! :)


(Kuvat: we heart it)

4 kommenttia:

 1. Tiedän että blogi käsittelee muotia ja sen on tarkoituskin käsitellä sen ympärillä pyöriviä juttuja, mutta.... onko tossa oikeesti sun lemppariasiat?!
  Anteeks vaan mutta kuulostaa niin pinnalliselta ettei tosikaan! Liikunta, terveys...haloo!! Lemppariasiana mainitset sun vaatehuoneen...huoh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko anonyymina ajattelit kertoa, että olen huono ihminen, hei haloo?!! Kyllä, blogi käsittelee muotia, koska se on asia, jota rakastan yli kaiken, eikä sitä voi ymmärtää, ellei ajattele samalla tavalla. :) Lemppariasiat on myös vähän eri asia, kuin tärkeimmät asiat, ja se, mistä olen elämässäni kiitollinen - muutenhan tuossa lukisi jumala ja seksi!! ;) Olen urheillut SM-tasolla asti, mutta tällä hetkellä urheilu ei todellakaan ole lemppariasiani, teen sitä vain sen takia että se on terveellistä. Ja voiko terveys olla lemppariasia? Tärkeä asia varmasti, mutta se on eri listalla. Huoh....

   Poista
 2. No kyllä taas riittää näitä ihmettelijöitä, eiköhän meillä jokaisella ole omat lemppariasiamme ja näin saa ollakin. Ja sitä paitsi, terveys lemppariasiana?! Elena oli ihan oikeassa; tärkeää se on, mutta se onkin sitten taas ihan eri lista! Ja ihan pakko myös mainita, että ko. kuva nro. 2 ei ole NY:sta vaan KL:sta... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! ;) Joo, eipä olekaan, olit tarkkana.... Mä etsin oikeesti ruoka ja juomakuvaa, mutta tuo öinen kaupunkimaisema toi mieleeni New Yorkin, eikä mitään parempaa kuvaa löytynyt... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...