keskiviikko 7. marraskuuta 2012

ei tarvinnut kauaa odottaa :)

Eilen kirjoitin nahkahamehimostani ja tänään sitten ostinkin jo sellaisen, aika nopeaa toimintaa sanoisin! :)Mä mietin hetken, että tykkäänkö noista ei-nahkaisista sivupalkeista, koska niissä on joko sitä jotain tai sitten ne on ehdoton no-no. Kävin kuitenkin mielenkiinnosta tänään sovittamassa hametta ja pakkohan se oli ottaa Stockalta mukaan! Jos kyseessä on nahkahame, ja se istuu mun päällä täydellisesti ja mä pystyn istumaan se päällä täydellisesti, niin ei kai se voi näyttää kovin pahalta, vaikkei kokonaan nahkaa olekaan?!!

Sitten muistin, että Oliviallakin on ollut jonkinlainen palkkihame ja googlettelin senkin tänne. Jos sellainen kelpaa Olivialle, niin kyllä se kelpaa mullekin! Jee, enää puuttuu takki ja muutama muu asia listalta....;)

Btw, etsiskelin tänään ennakkoon kuvia siihen mun Russian style -postaukseen ja löysin yhden sellaisen kuvan, että nyt on myöskin punainen clutch ja punaiset korvakorut ostoslistalla - moro! Mun ei kyllä pitäisi harrastaa mitään nettiin liittyvää!!! :)

6 kommenttia:

 1. Tuo on hieno hame! Itsekin sitä ihastelin jokunen kuukausi sitten Stockalla, mutta en raaskinut ostaa. Tuskin maltan odottaa asukuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mitä enemmän ajattelen asiaa, sitä enemmän tykkään hameesta! :)

   Poista
 2. Oi että toi on täydellinen! Pakko varmaan hommata myös :)

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan, vielä oli Jumbossa yksi samankokoinenkin jäljellä. :)

   Poista
 3. Cool!! IMHO nuo sivupalkit tuo juurikin sen pikku twistin. Ottaisin tämän itsellenikin ilomielin... Tohdinko kysyä kenen mallistoa hame on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, eli tämä on siis Stockan omaa tuotantoa aka Cristelle&Co. :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...