perjantai 2. marraskuuta 2012

Damn Heels - taitettavat kengät ja clutch

Heippa kaikille, olen kertonut teille jo aiemmin näistä taitettavista Damn Heels ballerinoista ja nyt kun vihdoin Damn Glamorous Collection -malliston lanseerauksen jälkeen sain omani, niin ajattelin esitellä ne täälläkin! Kuten mainoksessa luvattiin, kengät todellakin näyttävät normikengiltä, eikä miltään varakengiltä, ainoa vaan, että ne voi edelleen taittaa ja laittaa pieneen laukkuun! :)


Kengät tuntuvat hyvältä jaloissa ja näissä on edeltäjiään huomattavasti tukevampi pohja, eli varmasti pystyy kävelemään niin shoppailurundilla, töissä kuin mukulakivillä! ;) Myös clutch-laukusta plussaa, se on huomattavasti kivempi kuin tavallinen kangaskassi ja ainakin mulla tulee sille paljon käyttöä, kun nakkaan sen Celinen laukkuuni ja pidän täten kallista käsilaukkua siistinä hiekasta ynnä muusta roskasta. Ja hätätapauksessa se menee ihan pikkulaukkunakin!


Mä arvoin jo viime postauksessa kumman värin ottaisin, mutta kun en osannut päättää, niin sovittiin Damn Heelsin kanssa, että saan molemmat (Black Diamonds & Gunmetal Glitz), kunhan vaan näytän kuvat kengistäni täällä blogissa! Ja minähän näytän ne mielelläni, sillä ukson oikeasti tähän tuotteeseen! Etten mustamaalaisi kilpailijaa, jätän nimen kertomatta, mutta muistutan kuitenkin, että kilpailevan merkin tuotteet hiersivät mulla aina kantapäähän, mutta ei nämä. Ja kuten kenkäpostauksissa olen aina kertonut, mukavuus (myös korkokengissä) menee mulla kaiken muun edelle ja siitä olen valmis maksamaan. :)


Ja mikä parasta, yhteistyö Damn Heelsin kanssa on sujunut niin hyvin, että pystyn tarjoamaan tämän blogin lukijoille jotain ainutlaatuista - nimittäin -40% alennuksen tästä uudesta mallistosta, kunhan muistatte käyttää ostoskorissa koodia: elena.

Tarjous on voimassa 17. marraskuuta 2012 asti ja postikulut ovat ilmaisia Euroopan sisällä!

Tästä siis loistokengät killeri-YSL:lien tilalle tai vaikka siskolle joululahjaksi! Tulisi jo kevät... ;)


http://damnheels.nu
Facebook: http://www.facebook.com/DamnHeelsScandinavia
Twitter: http://twitter.com/#!/damnheels_nu
Pinterest: http://pinterest.com/damnheelsscand

2 kommenttia:

  1. Oo noi on ihanat!! Noita vois kyllä oikeesti harkita, olis varmasti kätsyt ja vielä hyvässä tarjouksessa:-) -sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on oikeesti kätsyt, en tiedä mitä tekisin esimerkiksi häissä ilman näitä! Kun aamusta alkaa kirkot sun muut ja tanssiminen jatkuu sitten pikkutunneille asti - suosittelen! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...