sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Christmas wishlist

Näin joulun kynnyksellä kaikki miettivät joululahjoja ja minultakin on kyselty mitä itse toivon. Itse tykkään ostaa lahjoja, mutta stressaannut, kun en keksi mitään oikeasti tarpeellista ja hyödyllistä. Mua ärsyttää ostaa sukkia ja kynttilöitä vain ostamisen vuoksi, ja sen takia pidän ympäri vuoden listaa tuotteista ja asioista, joita voisin ostaa lahjaksi muille. Jossain vaiheessa ne lähimpien ihmisten synttärit ja joulut kuitenkin tulee... Eli aina kun jotain tulee mieleen, niin kirjaan asian ylös ja sitten h-hetkellä yllätän henkilön näillä jutuilla. Aina lahjojen ei tarvitse olla kovin mielikuvituksellisia, mutta jos tietää, että lahjalle tulee käyttöä, niin se on jo hyvä syy hankkia lahja...

Tässä siis muutamia asioita, joista ainakin itse ilahtuisin tänä jouluna... ;)


Haluaisin vihdoinkin hankkia elämäni ensimmäisen meikinpohjustusvoiteen ja kovasti houkuttelee tämä Guerlanin kultahippuja sisältävä puteli: Guerlain L'Or Radiance Concentrate with Gold. Tuote kuulemma kosteuttaa hyvin ja pullo on niin syötävän näköinen, että ehkäpä se saa mut panostamaan aamurutiineihin enemmän, enkä hyppäisikään tätä vaihetta aamulla yli! ;)
Vaikka mulla onkin jo muutamia hajuvesia, niin tämä, Guerlanin uusi tuoksu La Petite Robe Noire eli "pikkumusta" on ehkä uusin suosikkini! Koska vahvoista tuoksuista saan helposti päänsäryn ja uusien tuoksujen löytäminen on vaikeaa, niin olisi järkevää ostaa uusi tuoksu aina kun sellainen tulee vastaan. Ja sitä ei muuten tapahdu edes joka vuosi!!
Myös uudet lammaskengät ovat lahjalistallani, senhän te jo tiesittekin, ja äitini on luvannut soittaa joulupukille asiasta! ;) Kuinka mahtavaa!


Kauneusasioiden listalta löytyy vielä Redkenin lämpösuojatuote - Duo Shield 07 - Color Protecting Gel Cream. Tässä on kaksi eri tuotetta samassa purkissa, jotka sitten sekoittuvat kämmenellä keskenään. Koitin tätä jo kesällä Barcelonassa, kun sain kampaajaltani testerit mukaan matkalle ja tykästyin tuotteeseen välittömästi. Monet tuotteet mielestäni liimaa hiukset yhteen, jolloin niiden repiminin auki föönetässä sattuu. Tämän kanssa ongelmia ei ollut... :)
Toivoisin myös Niken mustia trikoita. Yhdet multa jo löytyy pinkillä somisteilla, mutta nyt haluaisin vielä toiset samanlaiset kokomustina. Esimerkiksi nämä Stockan verkkokaupassa vaikuttaa hyviltä.Ja tässä sitten viimeisenä joululahja, jonka ajattelin osta itse itselleni. Johan tätä on nyt kaksi vuotta suunniteltu ja aika alkaa olla kypsä itse h-hetkeen. Tänä vuonna olen kyllä saanut olla monesta asiasta kiitollinen ja iloinen, mutta onko tämä vuosi ollut kiva? Ei ehkä kuitenkaan paras mahdollinen...varsinkaan tämä syksy. Mä toivon, että uuden kalenterin myötä mä saan aloittaa entistä paremman vuoden, sellaisen johon mahtuu paljon pieniä ja hyviä asioita, hyvää seuraa, kivoja matkoja, kivoja tapahtumia...ja että kaikki toiveet mitä ensi vuodeksi elättelee, toteutuvat niin minun kuin kaikkien muidenkin elämässä! :)


P.S. Niin, ja kaikki hemmotteluhoidot, kuten hieronta, kasvohoito ja jalkahoito ovat myöskin mun toivelistalla! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...