sunnuntai 4. marraskuuta 2012

blogien mainonta

Nyt kun olen itsekin ensimmäistä kertaa tarjonnut teille mahdollisuuden tilata Damn Heels ballerinat halvemmalla blogini kautta, niin on aika avautua verkkokaupoista, blogiyhteistyöstä ja blogien mainonnasta, joka on mielestäni karannut ihmisiltä täysin käsistä! Itse tosiaankin mainostan kyseisiä kenkiä, koska mulla on samanlaiset ja mä tykkään niistä. Toiset blogit tuntuvat mainostavan asioita, vaikkeivät tiedä juuri mitään verkkokauppojen tuotteista yms. En nyt mainitse ketään nimeltä, mutta itse olen nyt oppinut yhden asian kantapään kautta....

Sekä minä että siskoni haluaisimme talveksi uudet Shepherdin karvasaappaat ja äitimme tarjoutui ostamaan ne meille joululahjaksi. Koska mä olen perheemme datanörtti, eikä Shepherdin kenkiä löytynyt mistään kaupoista päätin tilata kengät fiksuna tyttönä Footwayn verkkokaupasta, heillä sattui olemaan sopivasti tarjous Ota 3 maksa 2 ja kaikki blogit tuntuivat pelkästään kehuvat Footwayta.Ensimmäisen setin kaikki kolme kenkälaatikkoa olivat riekaleina. Malli oli väärä kun Footwaylta sivuilta ei löynyt mittoja tms., enkä tajunnut etukäteen tutkia asiaa muilta sivuilta. Myöskin karvan laatu oli kyseenalainen. Noh, ei siinä mitään....asiakaspalvelu onneksi toimii ja sähköposteihin vastataan melko nopeasti ja melko hyvällä suomen kielellä. Rahatkin tuli takaisin about viikossa.

Tilasin uuden satsin korkeampivartisia kenkiä. Koska ruskeaa väriä oli jäljellä enää yksi pari, tilasin kaksi muuta paria mustina. Lasku olisi tällä kertaa hieman korkeampi, mutta onneksi en ole vielä maksanut sitä!!
Tässä on olevinaan sama kenkämalli kahdessa eri värissä ja samalla hinnalla noin 130€!! Varren pituus on ensinnäkin aivan eri, sen nyt näkee paljain silmin. Kengät ovat eri kokoisia, vaikka molemmat ovat kokoa 39. Jos katsoo tarkemmin, ja käsituntuma ei ainakaan petä, niin musta karva on todella heikkolaatuisa ja ohutta. Ja jostain syystä hintalaputkin on aivan eri näköiset!! Ja laatikot taas vähän kärsineet....

Nyt lähtee kyllä ainakin kaksi mustaa paria takaisin, ja toivottavasti maksu sekä asiakaspalvelu toimii tälläkin kertaa yhtä hyvin! Itse kun olen asiakaspalvelutyötä tehnyt, niin mä olen erittäin tarkka tällaisista ja odotan tällä kertaa jo hieman parempaa suoritusta Footwaylta!! Hyvässä lykyssä palautan kaikki kengät ja mun ongelmaksi jää taas miettiä, mistä paremmat kengät tilalle...kiva kertoa TAAS näitä kuulumisia siskolle ja äidille.....

Että se siitä. Halusin vaan kertoa, että olkaa tarkkana, vaatikaa mikä teille kuuluu ja älkää luottako sokeasti blogien (piilo)mainontaan! Toivon kuitenkin, että ne jotka mahdollisesti tilaavat tätä kautta Damn Heels ballerinat ovat niihin yhtä tyytyväisiä kuin minä! :)

Palataan myöhemmin asiaan, nyt ruokaa! ;)


9 kommenttia:

 1. Omani tilasin Heppo- verkkokaupasta ja kaikki meni hyvin! Harmitus, että Footwayllä ei mennyt toimitus niin hyvin!

  VastaaPoista
 2. Ikävää että sulle kävi noin :( Itse en ole ko. paikasta tilannut mitään mutta jonkun blogin kauttaa päädyin tilaamaan saapikkaat Spartoolta, ensin niistä tuli saapumisilmoitus mutta saapikkaat eivät kuitenkaan olleet tulleet ja päädyttiin Spartoon aspan kanssa siihen että lähettävät heti toiset koska kokoja oli vähän jäljellä. Molemmat saapikkaat lopulta kuitenkin saapuivat perille mutta molemmissa saapikkaissa näkyi liimaus!!! Uskomatonta että yli 200 € saapikkaat ovat noin huonosti tehty. Ja molemmissa pareissa vielä joten ei tosiaan ollut mikään yksittäinen virhe. Se on sanottava Spartoon kunniaksi kuitenkin että siellä oli todella ystävällistä ja hyvää ja nopeaa palvelua.

  Käytäntö yleisesti taitaa olla se että jos blogisti saa huonoa palvelua/tuotteen niin siitä ei kerrota. Eikö se olisi kuitenkin rehellistä varoittaa muita jos esim. joku tuote on huonolaatuinen tai asiakaspalvelussa toivomisen varaa? Tätä kai perustelevat sillä että tuote saattaa kuitenkin sopia jollekin muulle. Totta mutta eipä se mainostettu tuotekaan välttämättä muille sovi vaikka se tuotetta mainostavalle blogistille sopisikin.

  t.Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun periaate on se, että jos mä jonkun tuotteen vastaanotan, niin mä olen oikeasti kiinnostunut tuotteesta! Ja jos päätän sitä kehua, niin mun täytyy oikeasti uskoa siihen! Mä luotan siihen, että jos mä joskus rikastun blogillani, niin se tapahtuu reilulla pelillä, koska hyville ihmisille käy hyviä asioita ja mä en aio rahanahneena kertoilla asioita, jotka ei pidä paikkansa. :)

   Poista
 3. Heippa Elena,

  Olipas hyvä postaus, kiitos tästä. Tästä aiheesta "mainosbannerit blogeissa" voisi varmaan puhua vaikka kuinka pitkään, sen verran ärsytyskynnys on noussut minullakin. Monelle hyvälle blogille on käynyt niin että mainostajien kuvat ovat nousseet tärkeämmäksi kuin blogin sisältä ja jos postauksen ainoa inspiraatio on jonkun alennuskoodin "pakkosyöttäminen" lukijoille, niin kiitos ei. Uskottavaa bloggausta on nimenomaan se että joku omalla naamallaan mainostaa tuotetta johon itse uskoo, eikä niin että sama booz/spartoo tmv. what-ever-nettikauppa lupaa sentin jokaisesta klikkauksesta jos saavat vain hinata mainoksensa sivullesi. Tulipas muuten hirveä pitkä lause;-)

  Muutenkin monet blogistit saisivat olla enemmän kriittisempiä sen suhteen miten haluavat erottua muista. Ei aina kannata lähteä silmät sidottuina saman lauman mukaan;-) Sinulla on hyvä ja terve ote blogisi suhteen, toivottavasti pidät kiinni siitä!

  Shpherdin kengissä on selvä laatuongelma. Hyvä että informoit ja toivottavasti ko. nettikauppa nyt ymmärtää että tuota mokailua (he eivät ole selvästikään tsekanneet kenkien kuntoa ennen sinulle postittamista). Nuo hajonneet kenkälaatikot viittaisivat siihen että ovat esim.kastuneet konttikuljetuksessa, sen nyt luulisi olevan ensimmäinen "vihje" että sisältökään ei ole kunnossa. Meidän pojilla on ollut Hullareilta ostettuja merkin lasten kenkiä kahtena aikaisempana talvena-tänä vuonna,yllättäen, niitä ei ollutkaan enää hullari-tuotteina.Hhmh...mistähän johtuu? Ettei vain olisi jotain häikkäää nyt tehtailla päin? Jokatapauksessa kovasti tsemppiä kenkien kanssa ja peukut pystyyn että saat uudet kivat tilalle!

  ps. jos kiinnostuit, niin Asokselta tuli just meili. Siellä on vielä tänään -50% kaikista UGG:a. Ja se on hyvä ja luotettava kauppa, ei tule "fuulaa" tavaraa;-)

  tv. Jaana, joka samalla toivottaa leppoisaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja aina mukavaa kuulla kehuja! Olen kyllä kanssasi täysin samaa mieltä noista mainoksista! :) Toivotaan, että ne mun kengät vielä löytyy, ei jaksaisi kyllä kolmatta kertaa palautella ja tilailla taas.... ehkä pitää vaan mennä Stockalle ja ostaa Uggit, sinne on ainakin helppo palauttaa jos jotain outoa ilmenee...?

   Poista
 4. Hyvä kun kerroit tästä kokemuksestasi ja kehut vain sellaisia tuotteita jotka olet henkilökohtaisesti hyviksi todennut etkä ole lähtenyt ahneelle linjalle kuten moni muu :-)

  -krisse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ikävää sinänsä, jos oma huono kokemus vaikuttaa muiden tilaamiseen, mutta voitte ehkä kuvitella, kuinka turhauttavaa on, jos kahteen kertaan sössitään samassa asiassa!! :-/

   Poista
 5. Hei, voi ei! Luin postauksesi nyt vasta, onkohan tullut matkojeni aikana. Mutta anyways, todella ikävä kuulla, että tilauksesi meni näin päin metsää :( Ja että Shepherdin kengissä on tuollaisia laatueroja!

  Itse olen yksi niistä bloggaajista, joka on tehnyt yhteistyötä Footwayn kanssa. Mutta, oma tilaukseni meni oikeasti IHAN nappiin, enkä olisi voinut olla tyytyväisempi niin tilaamisen helppouteen, toimituksen nopeuteen kuin itse kenkiin. Joten näin kerroin myös postauksessani, sillä minulla ei yksinkertaisesti ollut mitään negatiivista sanottavaa. Siksi onkin niin kurjaa lukea, miten sinulle kävi :( En ainakaan Shepherdin kenkiä laita tilaukseen tämän luettuani..

  Todella harmillista on myös kuulla, että jotkut bloggaajat vielä harrastavat piilomainontaa, joka sen lisäksi, että se on laitonta Suomessa, on mielestäni lukijoiden huijaamista :( Ei näin.

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...