keskiviikko 21. marraskuuta 2012

:(

Joskus on vaan huonoja päiviä. Oikeastaan nyt on muutenkin aika masentava vaihe menossa, mutta sitten vielä senkin joukosta löytyy normaalia huonompia päiviä...ei hyvä. Mä olen joskus päättänyt, että sosiaalisessa mediassa en halua kertoa asioita yksityiselämästäni, perheestäni, työstäni, kavereistani tai mistään muustakaan, mutta vaikka pidänkin blogia keinona paeta todellisuutta, joskus se on vaan niin vaikeaa unohtaa omat ajatukset ja yrittää keksiä tänne blogiin jotain ihan muita positiivisia juttuja, vaikka päässä on vaan ne samat vanhat ja ikävät asiat.


Mä en ole pessimisti, ehkä enemmänkin realisti, mutta yritän aina ajatella, että kaikilla asioilla on tarkoitus, hyville ihmisille käy hyviä asioita ja kova työ palkitaan. Joskus se odottavan aika on vaan niin pitkä ja joskus ei vaan ymmärrä mikä on minkäkin asian tarkoitus. Joskus tuntuu, että kaikki ikävät asiat käyvät vain itselle tai lähipiirille. Joskus tahtoo unohtua, että on kuitenkin niin monia asioita, joista saa ja pitää olla iloinen. Loppujen lopuksi täytyy muistaa, että asioilla on mittasuhteet. Mutta riittääkö se tieto, että voisi mennä huonomminkin?


Joskus tuntuu, että on niin väsynyt, että itku tulee. Joskus tuntuu, ettei sitäkään jaksa tehdä, eikä ketään voisi vähempää kiinnostaa, koska ehkä mä kuitenkin liiottelen. Mutta sitten muistaa, ettei itkeminen kannata, ja että mun itkuinen naama ei näytä läheskään samalta kuin Blairin! ;) Turha siis edes yrittää....


Kaikki on loppujen lopuksi väliaikaista. Mikään hyvä eikä huono asia tai päivä kestä loputtomiin, joten ei auta muu kuin vetää henkeä ja puskea eteenpäin. Onneksi elämässä on aina joku, joka kuuntelee ja ymmärtää. Onneksi puhuminen ja jopa tämä kirjoittaminen auttaa. Nyt oli vaan ihan pakko avautua, mutta toivottavasti edes nämä kuvat tekevät tästä jutustä vähän kivemman! Mä toivon teille kaikille ihanaa loppupäivää ja loppuviikkoa, ja jos tätä sattuu lukemaan joku muu, jonka fiilikset eivät ole parhaat mahdolliset tällä hetkellä, niin - sinä et ole yksin ja huomenna on uusi päivä! :)

6 kommenttia:

 1. Täällä vähän samanlaiset fiilikset tänään, joskin ei mitään niin kovin vakavaa. Yllättäviä uutisia vain, jotka ei olleet mieluisia. Mutta sanoit hyvin, ettei mikään huono asia tai päivä kestä loputtomiin, se on niin totta! Onneksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sullakin on jo parempi mieli! :)

   Poista
 2. Voi että, know the feeling... En tunne sinua, mutta pidän paljon blogistasi ja (blogi?)minästäsi. Kutsuisin kahville (skumpalle :)) jos olisin samoilla leveysasteilla. Aurinkoa risukasaan!! X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ehkä meille vielä tulee tilaisuus tavata! ;)

   Poista
 3. Välillä tulee niitä huonoja päiviä kun väsyttää eikä oikein jaksaisi tehdä mitään eikä mikään huvita. Mutta onneksi se olo siitä helpottaa ja pian kaikki tuntuu paljon valoisammalta :) Tuntuu, että varsinkin näinä vuoden pimeimpinä päivinä haluaisi vain olla peiton alla ja katsella jotain kivaa sarjaa tai jos mahdollista niin pitää pienen breikin ja ottaa äkkilähtö jonnekin lämpimään ihanaan paikkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, nyt vaan ei loma ratkaise ongelmia, helpottaa vain hetkellisesti... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...