maanantai 15. lokakuuta 2012

YSL Arty Bracelet


Muistatte varmaan, kun postasin tästä YSL:n rannekorusta? Noh, mä en todellakaan ole unohtanut sitä ja himoisen vastaavaa mustaa edelleen, mutta mua ihmetyttää YSL:n nykyiset nettisivut... Niiltä kun ei tuppaa löytymään mitään Arty-perheeseen kuuluvaa ja samaan aikaan muut jälleenmyyvät näitä koruja. Ei kai Arty ole poistumassa YSL:n valikoimasta tai jotain? Vai eikö sitä enää myydä nettikaupasta? Vai enkö mä vaan osaa etsiä? Ja himotuksista puheen ollen, huomasin, että Vuitton on taas nostanut hintoja, eli joudun pulittamaan kalenteristani pian muutaman kympin enemmän....grrrrrrrr..... Noh, onhan näissä muutoksissa puolensa, ehkä ne jää edes jotenkin uniikeiksi, kun tuotetta ei valmistetan vuosikymmenestä toiseen. Mutta, anyone??

2 kommenttia:

 1. Ilmeisesti tämä rannekoruversio on ollut niin himoittu, että on loppunut kesken lähes kaikkialta. Ainakin ystävälleni oli vakuutettu että lisää rannekoruja olisi tulossa, kun kävi NY:ssa Saks:lla viime kuun lopulla ja ihmetteli kun siellä oli ollut saatavilla vain yhtä vaaleaa kiven värisävyä, sekä leveänä että kapeana versiona. Ottaisin tuon kuvassa olevan kapean, se leveä on vähän turhan massiivinen :D

  Ranskalaismerkit nostavat hintojaan useammin kuin italialais- ja brittimerkit. Silti LV:n tuotteiden laatu on heikentynyt kun vertaan uudempia heiltä ostamiani tuotteita sellaisiin jotka minulla ollut esim. yli 10 vuotta. Muistan kun maksoin Speedystä jotain vajaat 250 euroissa, nyt sen hinta on kuulemma 560 euroa, ja niissä uusissa vachettanahka tuntuu selvästi ohuemmalta ja huokoisemmalta, eli eivät varmasti tule kestämään niin hyvin ja pitkään kuin jo kauan aiemmin valmistetut. Sääli sinänsä että ennen huolella ja tarkkuudella tehdyistä tuotteista tulee massatuotantokamaa ja niistä repäistään vielä kunnon myyntikatteet.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh no! En tiedä kävitkö itse YSL:n sivuilla, mutta sieltä ei löytynyt edes sormuksia?? Vaikka niitä kuitenkin on Net-a-porterissa ja muissa verkkokaupoissa. Myös YSL:n liikkeessä oli hyvä valikoima kun ostin omani... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...