keskiviikko 17. lokakuuta 2012

ylimielinen kertoo meikkivalinnoistaan :) 
No huhhuh, miksi Anonyymit kommentoijat tulevat haukkumaan minua tai vielä pahempaa mun lukijoita? Ja muiden haukkuminen - se vasta ärsyttävää onkin!!! Taidan harkita oikeasti sitä, että Anonyyminä ei enää pystyisi kommentoimaan. Mielestäni kaikilla on oikeus mielipiteeseen, mutta sen takana täytyy pystyä seisomaan selkä suorana. Mitä mieltä tästä olisivat Anonyymit, mutta nimimerkkiä käyttävät vakkarilukijat??? (Siihen en kuitenkaan lähde, että alkaisin sensuroimaan kommentteja.)
 
Mutta voiteesta vielä. Mielestäni mä nimenomaan kehun Maybellinen tuotetta, jonka lasken markettikosmetiikaksi, ja kuten kerroin tässä, niin ei mulla ole mitään hyvää syytä, miksen sitä voisi käyttää. Ja kallis Estee Lauderin BB-voide oli ainakin mulle pettymys. Itse tykkään sijoittaa vähäiset rahani siihen mitä oikeasti haluan, oli se mainonnan tai kokemusten aiheuttamaa halua. En tiedä muista, mutta vaikka sijoitankin välillä rahaa isompiin ja kalliimpiin hankintoihin, niin ei mulla ole varaa heittää 17€ roskikseen!!! Ei ole koskaan ollut. Eikä varmaan tule koskaan olemaan. Onko teillä?
Olenko ylimielinen? Ehkä. Mutta ei tämä esimerkki sitä todista. :) Pitäisi varmaan tehdä oma postaus kaikista edullisista tuotteista mitä mä omistan, niin kukaan ei sitten loukaannu mun sanomisista. Olisi myös kiva, kun voisi miettiä jokaista sanaa hyvin pitkään, mutta kun tätä ei vieläkään tee työkseen, niin tuntuu, että nytkin kyseinen harrastus vie hyvin, hyvin paljon viikkotunteja!! Joskus sitä miettii, että onko se sen arvoista…. Tämä on muuten yksi monista syistä, miksi en halua kertoa mistä vaatteeni ovat. Katsokaas kun mielestäni kokonaisuus on se mikä ratkaisee, eikä yksittäisen tuotteen yksittäinen merkki.
 
Tiedoksi vielä Anonyymille kommentoijalle, että mä ostin viime viikonloppuna Maybellinen BB-voiteen (kuten kuvista saattaa päätellä) ja olen erittäin tyytyväinen! Oli tarkoitus tehdä toisensävyinen postaus aiheesta, mutta mitä väliä sillä on, mitä positiivista mä siitä kerron, kun olen kuitenkin ylimielinen ja näköjään vielä liian herkkä, haha! No joo. :)

20 kommenttia:

 1. Voi ei! Harmittaa sun puolesta tällaiset kommentit! Mun mielestä jokainen saa käyttää rahansa ihan minne itse tahtoo! Varsinkin, kun on ne itse tienannut!! Lähetän täältä virtuaalihalauksia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei näillä sinänsä väliä, mutta ärsyttää tällaiset nimettömät kommentoijat....

   Poista
 2. Kumma kun Murkinamasun kommentti tuli sähköpostiini, mutta ei näy täällä... mutta siis joo, sanoin tuo Anonyymi-asian kahdesta syystä.

  1. Ensinnäkin en halua, että vakkarilukijat lakkaavat kommentoimasta, koska eivät jaksa tai osaa luoda itselleen nimimerkkiä.

  2. Ja haluaisin, että kaikki käyttäisivät nimimerkkiä, jotta oppisin tuntemaan ihmisiä, jotka kommentoivat. Silloin jokin kritiikki ei ole sellainen yksittäin tuulesta temmattu juttu, vaan ajan kanssa opin, että tällä ihmisellä on toisenlainen tapa ilmaista asioita, eikä hän ehkä tarkoita sitä pahalla....tai hän on ihminen, joka on muuten mukava, mutta ehkä nyt antaakin palautetta aiheesta...en tiedä tajusitteko pointtini.

  Joka tapauksessa, nimimerkki ei estä haukkumasta tai mitään, eikä sen ole tarkoituskaan, mutta mielestäni nimimerkillisten kanssa on jotenkin helpompi käydä dialogia ja sillon myös vuorovaikutus voi muuttua syvällisemmäksi. Ja se on kuitenkin melko pieni vaiva siitä, miten paljon bloggaaja loppujen lopuksi antaa itsestään. :)

  VastaaPoista
 3. Älä ainakaan ota pois anonyymia.
  Mutta siis mulla on itellä vähän tuota samaa, että jos on rahaa niin ostan merkkituotteita tai kalliimpa en yleensä kaikein halvinta. Merkkituotteisa on kuitenkin jotenkin yleensä parempi laatu. Meikeistä en oletettavasti mitään osaa kyllä sanoa, mutta esim. etsin vaikka kuinka kauan kunnollisia kyniä kun halusin laittaa niihin rahaa, mutta oli pelkkiä batman ja barbie kyniä.
  Itellä se voi tietty olla oma juttu siinä, että arvostan jos jollakin on aito merkki-laukku taikka muu asuste/vaate. Olen kai sitten niin materialisti. Tämä ei tietenkään tarkoita, että en arvosta mitään muuta kuin rahalla mitattavia asioita.
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu toi loppu! Ikävää, että materialismi-sanalla on niin ikävä sävy, mutta ei siinä ole mielestäni mitään hävettävää, eikä se tee ihmisestä huonoa eikä kerrokaan juuri mitään. Se on vähän niin kuin tuputtaisi uskontoa kaikille ja puukottaisi samaan aikaan selkään toisissa tilanteissa. Mielestäni tuhlailu ja toisten auttaminen eivät poissulje toisiaan ja pääasia kaiketi on, että voi mennä nukkumaan siten, että ei tarvitse hävetä omia tekemisiään.....mahtaakohan joku vetää tästäkin omat päätökset rivien välistä...haha? :)

   Poista
  2. Niin ja jos mielummin käyttää rahansa esim. merkkituotteisiin kuin ryyppäämiseen ja tupakointiin, niin parempihan se on. Tunnen yhen naisen ketä ei polta ei omista autoa eikä juhli paljoa ja se ostelee quessin laukkuja ja vaatteita aikas paljon ja arvostan mielummin sellaista.
   Jos ihmisellä on varaa ostaa merkkituotteita on hänellä oletettavasti moni asia hyvin esim työpaikka, ei juhli rahojaan ja osaa säästää kalliimpiin ostoksiin. Ja lopuksi jos luet muoti blogia kannattaa varautua siihen, että kirjoittaja välittää milaisilla tuotteilla ja vaatteilla pukee itsesä.Jos olisi esim joku kokkaus blogi niin tuskin sielläkään on Saarioisten valmis annoksia?
   Näitkö muuten sen mun linkkaaman kuvan Balke Livelystä?
   -Eric

   Poista
 4. Älä välitä, olet fiksu nainen ja osaat jättää tuollaiset anonyymit kommentit omaan arvoonsa. Olen muuten ihan samaa mieltä kanssasi vaatteiden alkuperän mainitsemisesta, tyyli ratkaisee. xoxo

  VastaaPoista
 5. Älä välitä noin lapsellisesta kommentista. Ymmärsin itse ainakin näkemyksesi tässä asiassa :) Eikä ole todellakaan järkevää nakata 17€ roskikseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt mä unohdin sen kommentin! :)

   Poista
 6. Huvittavaa, että joku lähtee kirjoittamaan tuollaista. Yleensä tuollaiset kommentit tulevatkin anonyyminä, kun kirjoittaja haluaa ilmaista asiansa muttei halua tuoda itseään esille.

  Itse olen viime vuosina ostanut yhä enemmän selektiivistä kosmetiikkaa ja jotkut tuotteista ovat olleet mielestäni parempia kuin perus markettituotteet mutta kuten sanoit.. poikkeuksiakin löytyy, niin kuin tämä BB-voide :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kunpa onnistuisi useammin tekemään tällaisia löytöjä, hinta kun ei tosiaankaan takaa mitään muuta kuin kivan paketin - loppu on aina ylläri! Itselläni on kaksi suosikkikasvovoidetta käytössä, 70€ maksava Sensai ja 2€ maksava Erioil. :)

   Poista
 7. Olen seurannut blogiasi pienen hetken ja kommentoin ensimmäistä kertaa. Olisi kiva, jos jättäisit mahdollisuden kommentoida anonyyminä. On myös meitä, jotka eivät halua kirjautua esimerkiksi googlen asiakkaaksi, mutta jotka haluavat silti osallistua kommentointiin.

  Sinulla on kiva raikas tyyli ja lukisin mieluummin ajatuksiasi siitä, miten yhdistelet asusi kuin siitä, mistä vaatteet ovat. Olen nimittäin aivan samaa mieltä siitä, että kokonaisuus ratkaisee ja että tyyli ei ole merkeistä kiinni.
  -MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän kehitellä jotain postauksia aiheesta! :)

   Poista
  2. Samaa mieltä se olis kiinnostavaa ja oppis varmaa itekki jotai ;-)
   -Eric

   Poista
 8. Lisään tämän kommentin Murkkinamasun puolesta. T:Elena :

  "Ihan muuten ohi mennen, olen huomannut useasti, että kommenttini katoavat. En valitettavasti jaksa sen vuoksi juurikaan kommentoida enää. Onko kenelläkään samaa ongelmaa? Vai pystyyköhän kukaan kommentoimaan kysymystäni, kun tämäkään kommentti ei välttämättä näy... :P
  Vai teenkö jotain väärin jättäessäni kommenttia? Tosin tämä on aika yksinkertainen juttu, joten en ymmärrä mitä voisin edes tehdä väärin. Kirjoita kommentti, laita nimi ja paina Julkaise-nappia. Kaikkihan on tietty mahdollista, mutta tämä on aika selkeä proseduuri! :D "

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murkkinamasu, ikävää, että näin käy, enkä osaa yhtään sanoa mistä johtuu, että kommenttisi näkyvät vain sähköpostissani! Ainoa vinkki, mitä voisit kokeilla on kommentoida anonyymina TAI kirjautua ensin bloggeriin ja sitten kommentoida, niin että kohdassa "Vastaa käyttäjänä:" lukee jo valmiiksi tunnuksesi. Mulle on nimittäin pari kertaa käynyt niin, että kun olen ensin kommentoinut ja sitten mennyt kirjaamaan itseäni sisään, niin kone on välissä tiltannut ja kommentti on kadonnut jonnekin. Mun kokemuksen mukaan tämä on lähinnä vanhojen koneiden ongelma, jotka ei ehkä tue Bloggeria tai jotain. Toivottavasti jaksat kommentoida jatkossakin, luen kuitenkin aina kommenttisi!!! :) :)

   Poista
  2. Tai siis kohdassa: kommentti nimellä. :)

   Poista
 9. En käsitä miten jotkut jopa vaivautuvat tulla blogiin huutelemaan ja haukkumaan, mutta ilmeisesti kun aiheena on merkkituotteisiin ja rahaan liittyvät asiat niin kyllä "ääntä" lähtee :D Eikö tätä toimintaa voisi lähinnä verratakin siihen että joku huutaa puskasta, ja pötkii sen jälkeen pakoon?

  Mitäköhän nuo arvostelijat sanoisivat kun paljastaisin käyttäväni aitoa timanttijauhetta puuterina joka ei ole kuitenkaan ihan sieltä halvimmasta päästä? No siinähän se tuli, eli suosittelen lämpimästi McChic KIDE -sarjan korostuspuutereita :)

  -L-

  VastaaPoista
 10. Ikävä kommentti:/ Kyllä jokainen rahansa saa käyttää miten haluaa, kun kerran tekee töitä niiden eteen! Ja kiva jos ainakin toistaiseksi näinkin voi kommentoida, tee niin kuin parhaaksi näät:) -sofia

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...